Erős szívdobogás, izomrángás, remegés minek a tünetei lehetnek?
Figyelt kérdés
Eddig ugyan csak kétszer fordult elő velem, egyik alkalommal arra ébredtem hogy mindenem remeg és erősen vert a szívem, másik alkalommal pedig lefekvéskor jelentkezett és emiatt aludni sem tudtam. Remegtem mintha fáztam volna, rángtak az izmaim főleg combtájékon, félelemérzet, erős szívverés.. Lehet egyszerű idegesség is? Vizsgák előtt állok és nem vagyok az az idegeskedős fajta de jelentkezhet ilyen formában is?2013. ápr. 10. 02:37
11/12 anonim válasza:
A magnézium kell az idegi egyensúlyhoz, a szív helyes ritmikus működéséhez is, fontos tápanyag. Ha valaki kevés húst fogyaszt, annál gyakran előfordul.
12/12 anonim válasza:
Igaz h regi nagyon de a panikeoham alatt remeg az ember. Ha nem tudod ne irj ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!