Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Éjjel kaptam egy facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjjel kaptam egy facebook üzit barátomtól, hogy megcsalt. Állítólag nem ő írta. Ilyet csinálnak a kolisok?

Figyelt kérdés
Reggel meglepődve ír, hogy mi van, mint aki akkor olvasta először azt mondta biztos a kolis szobatársai "szórakoztak". A kolisoknak nincs jobb szórakozása?

2013. szept. 26. 11:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha megcsalt , akkor azt közli veled...? Gondolkodj...
2013. szept. 26. 11:48
 12/20 anonim ***** válasza:

És te mégis hogy bizonyítanád be, hogy valaki a profilodat használta?

Amúgy a te pasid, te ismered: képes lenne ilyet facebookon megírni? Szerintem csak a szobatársai szívattak.

2013. szept. 26. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Hogy bizonyítson olyat, ami nem történt meg?
2013. szept. 26. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet sehogysem bizonyitani! nyugodj meg szépen, és könyveld el, h ez egy hülye poén volt hülyéktől..:(
2013. szept. 26. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
24 órára eltűnt, akkor ő lehetett és meg akart bántani vagy tényleg megcsalt.
2013. szept. 26. 14:15
 16/20 anonim ***** válasza:
hajjajj:D koli első számú szabály: NEM HAGYOD A GÉPED MAGÁRA, főleg ha bevagy lépve fb-re!:D Barátnőmnek írtak már cifrákat szobatársaim(volt szobatársaim, a msotaniak érettebbek, pedig akkor a bme-n voltam-,-), jameg adatlap változtatás egyebek. Ez létező dolog:)
2013. szept. 26. 14:38
 17/20 anonim ***** válasza:

hát most lehet én leszek a negatív személy, de nem lehet hogy tudtak róla (amennyiben mégis megcsalt) és csak közölni akarták veled?

Én is ilyesmi tipus vagyok, azaz, ha én lettem volna a pasid szobatársa, biztos hogy írtam volna neked ha tényleg megcsalt volna

2013. szept. 26. 21:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet bizonyítani. Gondold át, hogy hiszel e a barátodnak, mennyire bízol meg benne...

Szerintem nagyobb a valószínűsége annak, hogy csak szórakoztak.

Viszont én a helyedben azért elbeszélgetnék a pasimmal is, ha 1 összeveszésre neki az a megoldás, hogy eltűnik 24 órára. Ilyet nem csinálunk egy olyan párkapcsolatban, ahol szeretjük a párunkat!!!

Nekem pl a férjem haverja kerek perec megmondta, hogy szerinte a férjem nem fog megcsalni soha, de ha mégis megtenné, ő sose mondaná el...kedves...

27/N

2013. szept. 27. 02:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Satu részegen sok minden megtörténik egy koliszobában...
2013. szept. 27. 09:54
 20/20 anonim ***** válasza:
A kollégiumban ilyen megeshet. Ismerőseim olyat csináltak, hogy egy fiút, aki belépve hagyta a facebookját, kapcsolati státuszba hozták egy lánnyal, akit nem isi gazán kedvelt és mindenki lájkolta, cikizték heteken át és Ő nem bírta bizonygatni, hogy nem, nem járnak.
2013. szept. 28. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!