Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjjel kaptam egy facebook üzit barátomtól, hogy megcsalt. Állítólag nem ő írta. Ilyet csinálnak a kolisok?
És te mégis hogy bizonyítanád be, hogy valaki a profilodat használta?
Amúgy a te pasid, te ismered: képes lenne ilyet facebookon megírni? Szerintem csak a szobatársai szívattak.
hát most lehet én leszek a negatív személy, de nem lehet hogy tudtak róla (amennyiben mégis megcsalt) és csak közölni akarták veled?
Én is ilyesmi tipus vagyok, azaz, ha én lettem volna a pasid szobatársa, biztos hogy írtam volna neked ha tényleg megcsalt volna
Ezt nem lehet bizonyítani. Gondold át, hogy hiszel e a barátodnak, mennyire bízol meg benne...
Szerintem nagyobb a valószínűsége annak, hogy csak szórakoztak.
Viszont én a helyedben azért elbeszélgetnék a pasimmal is, ha 1 összeveszésre neki az a megoldás, hogy eltűnik 24 órára. Ilyet nem csinálunk egy olyan párkapcsolatban, ahol szeretjük a párunkat!!!
Nekem pl a férjem haverja kerek perec megmondta, hogy szerinte a férjem nem fog megcsalni soha, de ha mégis megtenné, ő sose mondaná el...kedves...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!