Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetetekben mennyire jellemző, h a nők félrelépnek?
Jó pár lányismerősöm simán félrekúrt. ez van. Persze kevesen tudják róluk, kifelé, tip top tuti csajok, csak az egészen közeli barátok tudják az igazat. Az igazi barát meg nem adja ki a barátját.
Pont ezért én úgy látom, több lányról tudom, hogy félredug, mint ahány fiú ismerősömről tudom. Pedig több fiú haverom van.
Én személyesen nem ismerek ilyen lányt, de a barátaimnak a barátnői elég megcsalósak, eléggé szenvedés van sokszor :/
Jobb is hogy nem ismerem őket közelebbről.
(De azt elmondom, hogy az öltözködésükön, stílusukon és a viselkedésükön, amit egy bulin csinálnak feltűnő, hogy nem komoly kapcsolatra valóak. Akik tök normálisan elvannak, azokra fel se nagyon figyelnek a pasik.)
A férjem nővére csalja a férjét. Bár ott oda vissza múködik a dolog. (A csaj kezdte)
Nem vagyok hajlandó sógornőnek hívni mert utáljuk egymást. Még köszönni se hajlandó nekem. Szóval nem érdemli meg.
Baráti körben 1 srác van, aki hajt egy lányra a baráti körből, a lánynak is, a pasinak is van párja.
Volt osztálytársamat is a vőlegénye megcsalta.
Szóval én inkább férfi részéről tudok több megcsalásról a környezetemben.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!