Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Eltitkolnátok megcsalást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltitkolnátok megcsalást?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő : a két fél nagyon szereti egymást, közös jövőt terveznek, komoly a kapcsolat. A megcsalás még a kapcsolat elején történt, amikor semmi se volt komoly és véletlenül (csak egy csók). Na most, eltitkolnátok a párotok elől ha lenne egy ilyen kis baki vagy sem, tudniillik nem akarjátok tönkretenni a tökéletes kapcsolatotokat? Egy ismerősöm esete, és szeretnék véleményeket kérni.

2013. szept. 7. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valamelyik angol pszychologiai szakirodalomban jelent meg egy tanulmany, miszerint a vallomas önzö dolog, mert a "bünös" fel a megcsalt fel fajdalmaval es könnyeivel mossa tisztara a lelkiismeretet többe-kevesbbe öszinte önsajnalat közepette.

Teljesen feleslegesnek tartom! Mit fejlödhet ebböl a parkapcsolat? De biztos, hogy komoly repedesek keletkezhetnek, ha kiderül az a csok. Minek?

2013. szept. 7. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Én eltitkolnám, jobb nem lenne tőle semmi.
2013. szept. 7. 13:13
 13/15 viktor123456 ***** válasza:

Baz ez egy csók volt, még akkor amikor nem is tudtad mi lesz.

EZ NEM MEGCSALÁS.

A vallomás pedig a szakirodalom szerint a másikra dobása a problémának, hiszen részedről ott vanaz 'én elmondtam' amivel a bűnöd alól feloldozást nyersz, míg a túloldalnak csak fájdalmat okozol, es nem fog tudni mit kezdeni, vagy a történteket visszafordítani.

A másik nyakába varrni egy bántó problémát, amire megoldást nem tud találni, önző szemét dolog.

2013. szept. 7. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás, akárhonnan nézzük.

Viszont, ha azt nézem amit te kérdező így leírtál, hogy fontos a kapcsolat, közös jövő stb, akkor nem mondanám el! Nem tenném tönkre a kapcsolatot azzal, hogy a lelkiismeretemen próbálok könnyíteni. Ez piszok önző dolog, és csak fájdalmat okoz.

Más kérdés, hogy én sose tennék ilyesmit, ha szeretek valakit, akár mennyire is az elején vagyok egy kapcsolatnak.

Erre a dologra csak Chandlert idézném a Jóbarátokból

Ha mindenáron el akarod mondani, figyelj az időzítésre, erre való a halálos ágy:)

27/N

2013. szept. 8. 01:29
 15/15 anonim ***** válasza:

tökéletes kapcsolatban nincs megcsalàs.

nekem is egy olyan férfi csapja a szelet ki màr készül hàzasodni

ki gondolnà, hogy félrelép ha titkolja.

2013. szept. 8. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!