Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltitkolnátok megcsalást?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő : a két fél nagyon szereti egymást, közös jövőt terveznek, komoly a kapcsolat. A megcsalás még a kapcsolat elején történt, amikor semmi se volt komoly és véletlenül (csak egy csók). Na most, eltitkolnátok a párotok elől ha lenne egy ilyen kis baki vagy sem, tudniillik nem akarjátok tönkretenni a tökéletes kapcsolatotokat? Egy ismerősöm esete, és szeretnék véleményeket kérni.2013. szept. 7. 12:37
2/15 anonim válasza:
Valószínűleg te magad vagy az ismerős:) Egyébként én pl. eltitkolnám.
3/15 anonim válasza:
semmi értelme elmondani azzal csak megbántod ebbe az esetben igaz az a mondás amit nem tudd az nem fáj
4/15 anonim válasza:
Figyelj! Ha még a kapcsolat elején történt, amikor nem volt semmi sem komoly , ráadásul csak egy csók történt akkor nem feltétlenül kell jelentőséget tulajdonítani neki. Persze ez az ismerősödtől is függ, hogy mennyire furdalja a lelkiismeret. De ha elmondja akkor jól gondolja át a következményeket. Én szeretem az őszinteséget, de néha a kegyes hazugság célravezetőbb.
19/L
5/15 A Tökös Kappan válasza:
Egy tökéletes kapcsolatban
1.: nincs megcsalás
2.: nincs hazugság
6/15 A kérdező kommentje:
Nem, az ténleg nem én vagyok :)
Nem lenne miért titkoljam ha én lennék az az illető.
2013. szept. 7. 12:41
7/15 Christiano Ronaldo válasza:
Ha most a kapcsolat boldog és tényleg hibátlan, akkor hamu a fejére hogy az elején mit csinált, viszont nem érdemes megkockáztatni az esetleges bizalomcsökkenést valamiért, ami régen volt, meg csak egy csók még rögtön a legelején háááát... szerintem azt azért még be lehet dobni a szőnyeg alá..
8/15 anonim válasza:
Eltitkolnám. Régen volt, nem aktuális, akkor még nem is volt biztos a kapcsolat. A fenének kellene ez, hogy egy 2 éves dolgon rugózzunk.
9/15 A kérdező kommentje:
Értem én hogy a tökéletes kapcsolatban nincs se megcsalás se hazugság. De : akkoriban nem úgy indult nekik hogy na, most ez egy tuti komoly kapcsolat lesz (az illető előző csalódása miatt nem). Szóval az elején laza kapcsolatuk volt, idővel komolyodott, ami szerintem tökéletesen rendban van (szerintem).
2013. szept. 7. 12:45
10/15 anonim válasza:
szerintem én haragudnék,hogy amikor engem fűz egy pasi mással is kavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!