Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen hamar túl tudtam magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen hamar túl tudtam magam tenni rajta?

Figyelt kérdés
Jártam egy évig a barátommal, első szerelmem volt. Közbe jóba lettem egy sráccal, de csak barátok voltunk. Volt rá eset, hogy hárman lógtunk, szóval ismerik egymást. Ez a haverom elutazott, több ezer kilométerre. Nem is beszéltünk míg haza nem jött. A barátommal közbe szakítottunk, mert már nem volt a régi a kapcsolat, s megcsalt. Most, 3 hete volt ez. Két hete hazajött ez a haverom s nagyon jóba vagyunk. Abszolút nem gondolok az exre, csak erre a srácra, pedig nagyon össze voltam törve. Sokat lógunk együtt, s úgy vettem észre hogy közeledni próbál felém, s én is felé. Létezik, hogy ilyen hamar túl tettem magam az első szerelmen? vagy csak korai még s össze zavarodtam? Nem tudom mi van velem, de boldog vagyok, pedig eleinte elképzelhetetlennek láttam a helyzetem az ex nélkül.

2013. aug. 25. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez tök jó :)

A szomorúságnak mindig a kapcsolat után maradt hiányérzet az oka. A te esetedben ezt a hiányt pótolja ez a barát. Ha nem lenne, akkor magányosan üldögélnél a szobádban, és szomorkodnál.

Azt írod, hogy boldog vagy! Akkor mi a kérdés? :) :) Ezt kell csinálni! Érezd jól magad!

2013. aug. 25. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
A ex azóta piszkál, s vissza akar kapni. Úgy érzem, mintha akadály lenne a másik srác felé. Kicsit gonoszul hangzik, de nem tudom az utamból eltenni. És most annyira más az érzés. Mindig alig várom hogy hívjon, meg ilyenek ;))
2013. aug. 25. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Tisztázd az exeddel, hogy ennyi volt. Hiába próbálkozik, te már túlléptél. ÉS kérd meg, hogy hagyja hogy boldog legyél :)
2013. aug. 25. 15:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Már kértem, s azt mondta küzdeni fog. Mondtam, hogy nem hitegetem, vége örökre, nekem már nem ő kell. És azzal jött hogy hazudtam neki mikor azt mondtam hogy szeretem, mert már másra vágyom. Szerintem megcsalás után nem ilyennel kéne hadakozzon. S ez a srác mindig megvéd, s azt mondta hogy nem hagyja hogy bánkódjak, mert nem azt érdemlem. waaa nem tudom mi ütött belém... ;)
2013. aug. 25. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Majdnem teljesen ugyan így jártam,mint te. :)

Én 2 évig voltam együtt az első szerelmemmel. Én is nagyon jóban lettem egy sráccal. Májusban szakítottam az exemmel,és ő nyújtott nekem lelki támaszt,úgy éreztem nem vagyok egyedül.Szomorúnak kellett volna lennem,de boldog voltam(azért megjegyzem az előzmények miatt is lehet,csak hosszú lenne leírni,a lényeg h megütött az ex meg ilyesmi,szóval alapból megkönnyebbülés volt a szakítás). Mióta csak megláttam,mosoly ül az arcomon,pedig akkor még együtt voltam az exemmel,csak hát akkorra már nagyon rossz lett a viszonyunk.

A lényeg az,hogy sokáig nem tudtam elfogadni,hogy ilyen gyorsan túlléptem volna és beleszerettem egy haveromba...De aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz vele,és most már együtt vagyunk. Amit iránta érzek erősebb,másabb...És sokkal boldogabb vagyok vele. 3 hónap alatt több mindent nyújtott nekem,mint amit az exem 2 év leforgása alatt...

A lényeg az,hogy igen,túl lehet lépni ennyi idő alatt is.

2013. aug. 25. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
nálunk is voltak bajok, s ezért kicsit eltávolodtam tőle. Szerdán találkozom a sráccal, s mindig mondja hogy mennyire várja már. Esti program lesz, szóval azt mondta hazakísér. Akkor szeretném vele megbeszélni ezt a helyzetet, csak ez olyan hihetetlenül hangzik. ;))
2013. aug. 25. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Lányok, annyira hasonló eseteink vannak :D

Nekem 3 év után lett vége az első kapcsolatomnak, de valójában már réges rég vége volt. Annyi csalódást okozott, kihasznált, semmibe vett, agresszió nálunk is bejátszott... Csak húztuk egymás idejét.

Aztán 1 hétre rá rámírt egy régi ismerősöm, hogy menjünk el sétálni... Azóta is találkozgatunk, most már 2 hete, mint pár :) A volt barátom zaklat és elég durva módon kiabál velem ha meglát, de a mostani barátom hál'Istennek nem olyan idióta mint ő volt... Nem féltékenykedik, egyedül amiatt fél, hogy én emiatt a hülye kirohanásai miatt sérülök. Dettó ugyanazt tudom elmondani, hogy több törődést kaptam tőle 1 hónap alatt, mint az extől... És udvarol nekem, igazi lovag, hihetetlen!

Bár egy ideig engem is ugyanez zavart, hogy valóban csak ennyi kellett? Egy társ, aki mellett már nem is gondolok rá egyáltalán? De ez az érzés remélem elmúlik és minden ilyen szépen halad tovább... :)

Szóval kellemes időtöltést kívánok nektek, remélem jól alakulnak a dolgaink! :)

20/L

2013. aug. 25. 16:51
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást. Úgy érzem hogy vele minden más lesz, mert sok a közös bennünk és egyszerűen látom rajta hogy milyen odaadó velem szemben. Nem azt mondom, hogy szerelmes vagyok, de most ő hiányzik, nem az exem...
2013. aug. 25. 17:26
 9/9 kolosszus22 ***** válasza:
Majd elmúlik ez is, aztán jön a következő, majd megint, majd megint...
2013. aug. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!