Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők sosem értik már meg?
Az ember is egy élőlény a földön, mint minden más állat így az ember is ösztön lény. A nősténybe az van beleprogramozva, hogy mutogassa magát a hímnek, keresse meg a legjobb apát az utódainak, nevelje fel a kicsinyeit sokszor magárahagyva egyedül. Ez a program jól működik a nőkben és nem nyomják el az ösztönüket mert szeretik mutogatni magukat és nagyon válogatósak férfi téren.
Na most nézzük a hímeket. Náluk a program arról szól, hogy viaskodjanak a nőstényekért, próbáljanak minél több nőstényt maguk köré gyűjteni és minél több nőstényt megtermékenyíteni. Tehát a férfi arra van programozva, hogy udvaroljon minél több nőnek, amennyit csak tud döntsön meg.
A nők az ösztönöikből semmit nem nyomnak el, nem korlátoznak, így könnyű az életük.
A férfi ezzel szemben próbája az összes ösztönét elnyomni, ami valljuk be nem olyan könnyű, hiszen a kutya is évezredek óta a legjobb barátja az embernek néha mégis előjön az ösztöne és megharapja a gazdáját.
Nők, miért vagyunk mi férfiak rosszak, ha néha az ösztönünk nyer az eszünkel szemben. Majd, ha ti válogatás nélkül jártom bárkivel, mi sem fogunk más nőről álmodni. De ez nem fog bekövetkezni, mert ti nem tudtok úgy uralkodni az ösztöneiteken,mint mi.
Köszönöm a figyelmet.
Mostmár lehet szidni.
"Majd, ha ti válogatás nélkül jártom bárkivel, mi sem fogunk más nőről álmodni."
Ezen nevetnem kellett :D
Te milyen világban élsz kedves kérdező? Talán hozzámentél az első nőhöz aki szembe jött veled?
A legtöbb férfi, ha komoly kapcsolatot keres, igen is válogat! Ekkora baromságot...
Amúgy pedig persze annyira nagyon egyszerű a nők sorsa, hát hogyne.. Főleg mint ahogy azt te is, írod amikor magára marad 2 gyerekkel és egy fizetésből neveli fel őket, mert a férje lelépett...
Menj csak az ösztöneid után, engem aztán nem zavar, hogy mit csinálnak a pasik, de akkor minek akartok kapcsolatot? Ha ez így működne, akkor miért nem csak egyéjszakás kalandjaitok vannak? Tudtommal a házassághoz 2 személy beleegyezése kell..
Egyébként meg minek nézed te a nőket? Nekünk nem lehetnek olyan vágyaink, hogy más pasit is megkívánjunk? Azt hiszed csak a férfiak kívánnak meg más nőket?
Nézz meg egy 35 éves nőt, aki dolgozik, anya, háztartást vezet. Persze vannak kivételek, de azért a középrétegben ezek a nők, csinosak, ápoltak, jól öltözöttek. Fodrászhoz járnak, odafigyelnek az alakjukra, követik a divatot.
Míg egy ugyanilyen korú házas apuka pasi... sörszagú, pocakos, kopaszodik. Van 3 pólója és 2 nadrágja mert neki nem kell több.
Egy igényes nő igényesen választ. Nem kell csodálkozni ha nem éri be egy olyannal akinél azt érzi hogy kevesebb mint ő.
Lehet fujjolni rám...
És persze tisztelet a kivételnek mert azért az is van, csak csekély számban.
Mondtam nem veszekedni akartam csak elmondtam a tényeket.
Amúgy meg válogassatok csak, majd ha nem jut mindenkinek herceg úgy is jó lesz az átlagos is, ha nem akar vénlány maradni.
Azt azért látom, hogy sokan nem is értelmezték a dolgot, hanem egyből viaskodnak.
Részemről a dolog lezárva.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, további szép napot.
25ös nem hiszem hogy elhagyta inkább a kinézett szép lányok lepattintották és helyettük beérte egy gyenge eresztéssel :(
Tudom sajnálni... :)
Te engem ne sajnálj, mert nem pattintott le senki. Te még a cumit szoptad amikor nekem már barátnőm volt.
Nem szeretem, ha valaki személyeskedik. Semmi gond nincs a párkapcsolatommal.
Csak sajnálom azokat a srácokat akik itt vannak bestresszelve, hogy mi lesz velük.
Kit érdekelnek?
Adjanak magukra, öltözzenek jól, legyen jó hajuk, sportoljanak és lesz jó nőjük.
Mozduljanak ki, mert ismerkedni úgy lehet.
A a gép mögött kockulnak akkor ne várjanak jó csajt...
A gond sokszor az hogy az iskola csúf fiúu az iskola bombázóira csorgatják...ahogy a dagi csnya kislányka meg a suli menőjére.
A gond az hogy az emberek sokszor túlbecsülik agukat és nem a saját szintjükön akarnak partnert.
Csúnya fiú- csúnya lány, átlag- átlag, bombanő- fullos pasi... ez lenne a megfelelő. Persze a szerelem meg a belső meg az egyéni ízlés ezt sokszor felülírja, de alapjában véve a gond az hogy nagyon rosszul választanának egyesen.
Ha csúnya vagyok nekem nem JÁR a szépfiú. Ha szép vagyok kezdhetek csúnyával ha megfog benne valami. Aki szép válogat aki nem az próbálkozhat de kudarcok sora érheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!