Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a baj velem? L (képpel. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? L (képpel. )

Figyelt kérdés

Nem tudom... most vagyok túl egy, elég rossz dolgon, a volt barátom mindennek elhordott nem értem miért lett vége olyan gyorsan azt hittem szeret. nagyon rosszul esett. nem tudom mit kéne változtatni magamon, tudom hülyén hangzik de tényleg ennyire nagy baj van velem? Ő azt mondta vannak sokkal szebb lányok is miért maradna velem de szerintem a belső is fontos és nemis vagyok csúnya

Ez nemrég készült

[link]

nem akartam este kirakni mert akkor csak szidnának. 16/L

2013. júl. 21. 15:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem önbizalomnövelésről szól ez az egész #6-os

De nem tudom miben kéne megváltoznom

2013. júl. 21. 15:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak szebb lányok, azok mindig vannak, ahogy csúnyábban is. Ha emiatt szakított, akkor egy percet se vegyél komolyan a kapcsolatotokból, az exed nem volt szerelmes beléd. Aki szeret, annak te vagy a legszebb. :)
2013. júl. 21. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
egy teljes alakos jobb lenne...
2013. júl. 21. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem minden csávó egyforma, akit valami sérelem ér egy nő által az hajlamos elhordani meg direkt heccelni hogy vannak nálad jobbak is nyugodt lehetsz, ne vedd magadra ezeket

Szerintem szép vagy arcra, alkatodat még megnézném de ebből a képből kiindulva én is tudnálak szeretni :D

21/F

2013. júl. 21. 15:28
 15/22 Bino ***** válasza:
Igazat kell adnom néhány előttem szólónak, tényleg elég kevés látszik az arcodból, és így nem nagyon lehet véleményt mondani.
2013. júl. 21. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:
A bal szemed és a szád szép. Ezen kívül lehet hogy bálna tested van, vagy az arcod jobb fele megégett vagy mittudomén :) Ettől függetlenül ha a barátodnak csak a külső számít akkor jobban is jársz hogy vége.
2013. júl. 21. 15:53
 17/22 anonim ***** válasza:

abban változz, hogy ne állj szóba ilyen kreténekkel mint a volt pasid.

Semmi baj nincs veled.

2013. júl. 21. 15:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Szééép vagy!! ;) 17/F
2013. júl. 21. 16:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy epp a belso miatt szakitott veled...De azert ha nem a belsod miatt hanem hogy "vannak szebbek is" kifogasbol szakitott akkor jobban is jartal hogy mar nem vagy egyutt vele.Ja es nem vagy ronda,szerintem szep vagy.
2013. júl. 21. 16:46
 20/22 anonim ***** válasza:
ez a kép szét van szerkesztve... és mindenkinél vannak sokkal szebb lányok kb :D de ez mekkora paraszt.
2013. júl. 21. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!