Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy bizonyítsam be hogy megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik . Érzem hogy megcsal

2013. jún. 11. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Érzed? Már hogy miből érzed?
2013. jún. 11. 10:12
 2/10 lizzycsa válasza:
80%
Akkor hagyd a csudába.. Nem bebizo nyitani kell, az senkinek sem jó. Viszont ha te úgy érzed hogy megcsal akkor nem bizol benne az régen rossz.
2013. jún. 11. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd ezt bővebben? Most egy haverom exnőjére emlékeztetsz, aki azért dobta ki a srácot, mert azt álmodta, hogy a fickó megcsalta...
2013. jún. 11. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Vannak konkrétan erre utaló jelek,észrevettél valamit,van rá ésszerű magyarázatod,miért és miből gondolod ezt?
2013. jún. 11. 11:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Kösy hogy ennyien irtatok! van egy pár jel is : pl. kevés a sex és közben csak magára gondol h neki legyen a jó ,kevés a pusy , bunkón beszél velem, ha kérdezek vmit felkapja a vizet , nem érdekli hogy én mit akarok bármivel kapcsolatban csak az hogy amit ő akar az meglegyen véve azzonnal.
2013. jún. 11. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

Először is: az puszi, b*zmeg, nem pusy.

Egyébként szerintem ez nem a megcsalás, hanem az elhidegülés jele. Szerintem csak simán érzelmi mélyponton van, nem hinném, hogy megcsal.

Éppen ezért talán neked sem a félrelépés gyanújával kellene foglalkoznod, hanem kivallatni, hogy mi a gond. Valószínűleg nem frankó neki sem ez a távkapcsolat, és emiatt nem tudja eldönteni, mi legyen.

2013. jún. 11. 12:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Légysives ne ba*dmeg-ozzál nem ezért kértem tanácsokat .
2013. jún. 11. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs. Ellenben az ilyen kis csajos írásbeli gegektől az agyérgörcs környékez. Egyébként pedig a kérdésre is válaszoltam.
2013. jún. 11. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy már nem szeret.
2013. jún. 11. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Milyen időközönként jár haza ? Mennyire vagy társ,mennyire állsz mellette ,bizatod őt,mennyire érezteted,hogy szereted ? Ezek nagyon fontos dolgok !!! Én is külföldön dolgozom ,de eszemben sincs megcsalni a feleségem !!!! Egyébként azt vallom,hogy nem kell ahhoz külföldön lenni ,hogy valamelyik fél félrelépjen ! Ahol megvan a SZERETET,bizalom,egyetértés ,ott nem lesz baj ! Törődjetek egymással ! Gondolom amikor itthon van az egy pár nap mindössze ! Legyél vele kedves,járj a kedvébe ,ne legyél szemrehányó . Akkor biztos ő is máshogy fog hozzád viszonyulni ! Tudod ki kiváncsi a rinyálásra ?! Ha hazamegy,az a nyugalom szigete legyen ! Beszélgessetek! Minden jót !
2013. jún. 12. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!