Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek, ha a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a pasitok megmondaná egy másik lánynak, hogy lefeküdne vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Most jutottunk el arra a szintre, hogy megadtuk egymásnak a facebook jelszavunkat. Vesztére... ugyanis elfelejtette, hogy mit írt egy lánynak. Néha-néha hetenként összefutottak, mert egy suliba járnak és beszélgetnek. Amikor már együtt voltunk 5 hónapja, azt írta a lánynak, hogy ágyba vinné. Ugyanis elméletileg a lány "olyan" dolgokat mondott neki. Kérdeztem, hogy mi volt ez az írás. Majd a válasz az volt, hogy ezt viccnek szánta, nem komoly. De nagyon megharagudtam és mondta, hogy megfordult a fejében, de mivel ő kis nyuszi, úgy se merné megtenni és soha nem csalna meg, mivel nagyon szeret és emiatt ne aggódjak. Nagyon mondta, hogy bocsássak meg, nagyon szeret és soha nem fog többet ilyen előfordulni. Most már vége a sulinak, nem futnak össze. Viszont amikor náluk voltam, rámentem az előzményekre és ott volt, hogy szexpartner kereső. Tehát titokban tettem. Természetesen ezeket is már akkor látogatta meg, amikor én már voltam neki. Megpróbáltam belépni az e-mail címével, amiket meglátogatott (3db), de egyikbe sem engedett be. És megbizonyosodtam róla, hogy 2 e-mail címe van, egyikkel sem enged be sehová. Nem árulhatom el neki, hogy én tudok erről, mivel ezt titokban tettem. Megcsappant a bizalmam benne. Pár helyre be van regisztrálva, például Teamspeak, ahol másokkal is beszélgethet, de azokat nem kérem el. Félek, hogy azért adta meg a facebook jelszavát, mert ott már úgy sem fog írni így bármelyik lánynak, hanem ezeken a beszélgetős oldalakon. Mit tegyek? Nagyon szeretem, de félek, hogy nem fog bírni magával...

2013. jún. 9. 15:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezen akadtam fent, hogy NEM MERNÉ megtenni, mert ugye ez azt jelenti... de ha merné, akkor megtenné gondolom... nekem is így jött le... utána magyarázkodott, hogy NEM AKARJA, de hát már ilyenkor mindegy ugye...
2013. jún. 9. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Most mit akarsz még bizonyítani? Nyilvánvalóan keresi az alkalmat a félredugásra, akkor minek vagy még vele? Ne kutakodj, hanem lépj le.
2013. jún. 9. 17:09
 13/19 A kérdező kommentje:
De nincs regisztrálva egyik oldalra sem...
2013. jún. 9. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Most nincs sok idom, de velem is hasonlo tortent, ha gondolod beszelgethetunk. Irj privit

2013. jún. 11. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy azt a lányt már rég ágyba is vitte. Most azért nem ír már neki, mert azóta mindig személyesen beszélik meg a dolgokat, mikor találkozgatnak.
2013. jún. 11. 10:10
 16/19 A kérdező kommentje:
Már vége a sulinak, nem találkoznak már :)
2013. jún. 22. 17:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Jolvan higyj csak amit akarsz....ezek szerint meg akar evekig csalhat, anelkul hogy te eszre venned.....az ilyen buta es ostoba nok meg is erdemlik...
2013. jún. 23. 11:04
 18/19 Mo99 válasza:
Nem akarlak elkeseríteni. De akinek több email címe van, szexpartner keresőket néz és viccből olyanokat ír más lánynak, hogy ágyba vinné. az vagy megcsalt vagy 100%, hogy megfog. Egy pasi nem ír viccből ilyet, de most mit mondana neked. És a többi se vicc. Gomdolom szereted és bízik az ember, mert nem akarja elveszíteni a másikat. De sajnos biztos lehetsz benne, hogy ő nem egy hűséges, őszinte típus. Sajnálom.
2013. júl. 10. 07:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Azóta nem beszélnek és semmi gyanús nincs... Megmondtam neki, hogy nem fogok bízni benne... Tartja magát és nem beszél a kis huncutkával. Mindent átrágtunk élőben, megbeszéltük és egyenlőre csend és nyugalom :) MÉG... :D
2013. aug. 14. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!