Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti bevallanátok az új párotoknak, csaltatok már meg vkit?
Én megkérdeztem a lánytól aki zsigerből mondta, hogy dehogyis meg hogy sosem tenne ilyet blabla szokásos szöveg. Aztán valakitől hallottam, hogy ismerősével járt a bnőm, és azért lett vége mert a lány megcsalta. Ha rákérdeznék, tuti letagadná, viszont most kérdezem meg az exétől az igazságot. Lányok ti eltitkolnátok direkt a félrelépést, csak hogy a párotoknak ne legyen oka féltékenykedni, stb? Szerintetek, ha 1 valakit már megcsalt (sőt lehet többet is..) akkor ugyanúgy akár velem is megteheti nem? Ha ilyen erkölcstelen..
lány 19, én 20
Tik azt hiszitek, ha a múltatokat bevalljátok, minden OK. Nem, az elindítja a fantáziát, a kételkedést. Azt nem szerette igazán, megcsalta, kereste az igazit. Ha téged szeret, sose néz majd másra.Arra meg,h. megcsalta az exet nem büszke és 2 hónap után nem fog vele dicsekedni...Minden kapcsolat más, a tiédre koncentrálj,h. jó legyen, ne a múltjába vájkálj!
Példa: A férjemmel beszélgettünk a múltról. Őszinte voltam, elmondtam minden botlásomat. De minek? Évek múltán is időnként a fejemhez vágja!!!Régi barátommal nem beszélhetek, mert akkor jön a szöveg: mi van nosztalgiázol?Hát, ilyen ne legyél!No, meg azt hiszi, ha fiatalon azt megtettem, most is olyan vagyok. Ez nem igaz, az ember változik s fiatalkori hibáit nem követi el újra,mert fejlődőképes.
Köszi a válaszokat!
Mérlegeltem , és úgy döntöttem hogy titokban tartom hogy tudom, mert tényleg megcsalta a srácot viszont a srác mondta, hogy sokat veszekedtek és volt hogy hetekig nem is találkoztak, nem beszéltek semmi, voltak szünetek.. Ergó szar volt az egész, megértem hogy megtette, ráadásul fiatal is volt, mostmár teljesen más, el se tudnám képzelni róla, hogy megcsalna. A fészbúkját sem akarom elolvasni, mondta hogyha kérem megmutatja, de nem érdekel, mert úgysem találnék benne semmit.. Jó igaz, ki is törölheti de nemhiszem, eddig minden szép és jó szóval csaknem kacsintgat másfele. Valószínűleg azért, kamuzhatott mikor kérdeztem, mert nem akarta hogy tudjam, nem akarhatott róla beszélni meg semmi.. De legalább elmondhatta volna hogy megtörtént, mert így még rosszabb hogy kamuzott és közbe megtudtam hogy nem volt igaz, így énis tudok róla és ez rág belülről.. Szóval lehet megmondom neki h ezt meg azt hallottam, és hogy mi igaz belőle, kíváncsi leszek az Ő storyjára .. Én egyelőre bízok benne, csak kicsit megrengett a bizalmam benne, hogy h volt képes megtenni, meg ha megtette megtenné másodjára is, meg ki tudja hány lehetett (mert van pár exe).. Nem tudok mást, csak bízni benne és mindent megtenni hogy ne szoruljon rá más f*szra :)))
Voltam hasonló cipőben.
Nem volt a múltjában megcsalás, mégis zavartak dolgok. Már csak az is, hogy többször annyi exe volt mint nekem.
Újra és újra, minden nap belemártóztam ezekbe a fájó gondolatokba, annyit gondolkodtam azokon az időkön, amikor másokat szeretett, hogy elfelejtettem szeretni őt a mostban.
És csak az járt a fejemben, mennyire rág engem ez, mar, folytogat, és nem hagy élni az a néhány info - amik csak azt bizonyították, hogy nem szabályok szerint működő gép, hanem kíváncsi ember - amit tudok róla. A jelen és jövő többé nem léteztek számomra, minek ha ilyen a múlt.
Akkor így gondoltam. Éreztem.
Majd magamban megoldottam, javulni is kezdtek a dolgok, de talán túlságosan átitattam a kezdeti kesergésemmel ezt a szerelemnek induló valamit, mert soha se lett olyan többé mint amilyennek szerettük volna, el is bukott.
Fel kell tenned magadnak az egyszerű kérdést, hogy vállalod vele a közös élményeket tartalmazó, épülni képes, jövővel rendelkező kapcsolatot, vagy nem.
Majd meg kell hozni az egyszerű választ rá.
Ha nem teszed, ha inogsz, kapaszkodsz a múltba, a kapcsolat jelenét és az Ő jövőjét is pazarlod a te kínod miatt. Kételkedéseid napjaiban is vannak olyan pasik a Földön, akik így ilyen múlttal is szerelmesek lennének bele, és némelyik pasi még neki is jobban tetszene mint Te. Azaz mással boldog lenne, ehelyett te jutottál neki, aki kémkedsz az exénél, fúrod a boldogságotokat.
Ha nem vállalod nem baj, nem kötelező a szerelem, van hogy nem megy. Kapcsolaton kívül anélkül tudsz magaddal vívódni, hogy mire meghoznád a döntést, addigra túl sok legyen az áldozat körülötted
Később újrakezdheted vele egy új hozzáállással, vagy valaki mással az eredeti hozzáállással.
Ha vállalod, akkor meg úgyis azt kell vállalnod, hogy vele élsz és élni fogsz. A múltja meg az övé. Bízva a statisztikában, a tied se volt patyolat, nem csak egy megcsalás lehet vállalhatatlan. S ha meg tud valami szánalmasat a múltadból, és amiatt faggatna, kérdőre vonna, elhagyna, mi lenne a kifogásod? Nekem az lenne, hogy "De ez a múlt, nem tudok rajta változtatni, nem kérhetsz arra, hogy másítsam meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!