Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi megcsalja előbb-utóbb a barátnőjét / feleségét?
Gyerekek, aki azt irja,hogy nem minden férfi ilyen, az honnan veszi ezt? Úgy értem, sok kapcsolatban, házasságban ki se derül. Egyedül csak az illetö tudhatja.
Rendben, van aki magából indul ki, és tényleg nem csalta meg a barátnöjét, de még mindig azt mondom, nagyon kis hányada az a férfiaknak akik nem lépnek félre. Szerintem.
11.
Magamból ismerősökből kiindulva csak nem olyan sok az aki megcsalja.
Na de ha már így megy a téma.Mi a helyzet a nőkkel?!Tudom.Ők is mind megcsalják a párjukat
Biztos, hogy nem mindegyik. A baráti körömben viszont eléggé jellemző, az elmúlt 20 év bizonyította, hogy bízhatunk egymásban, csajok felé soha nem pofáznánk el semmit. A csajaink egymás barátnői, sokszor téma köztük, hogy mi milyen normálisak vagyunk.
Többségünk műszaki végzettségű, szenior mérnökként, csoportvezetőként megengedhet magának némi dugipénzt privát szórakozásra.
36F
13. lehet nehéz elhinni, de én nö vagyok és nem léptem még félre egyszer sem. Még akkor sem vitt rá a lélek amikor haldoklott a kapcsolatom. Mondjuk, én elég zárkózott is vagyok, ez is közrejátszhat,hogy nem lépnék félre.
25/N
18.
Akkor azt is nehéz elhinni,hogy vannak hűséges pasik férfiak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!