Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg minden férfi megcsalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden férfi megcsalja előbb-utóbb a barátnőjét / feleségét?

Figyelt kérdés
most olvastam itt az egyik kérdésben. :(

2013. máj. 22. 11:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Gyerekek, aki azt irja,hogy nem minden férfi ilyen, az honnan veszi ezt? Úgy értem, sok kapcsolatban, házasságban ki se derül. Egyedül csak az illetö tudhatja.

Rendben, van aki magából indul ki, és tényleg nem csalta meg a barátnöjét, de még mindig azt mondom, nagyon kis hányada az a férfiaknak akik nem lépnek félre. Szerintem.

2013. máj. 22. 12:20
 12/25 anonim ***** válasza:
A legtöbb igen
2013. máj. 22. 12:20
 13/25 anonim ***** válasza:

11.

Magamból ismerősökből kiindulva csak nem olyan sok az aki megcsalja.

Na de ha már így megy a téma.Mi a helyzet a nőkkel?!Tudom.Ők is mind megcsalják a párjukat

2013. máj. 22. 12:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem mindegyik. A baráti körömben viszont eléggé jellemző, az elmúlt 20 év bizonyította, hogy bízhatunk egymásban, csajok felé soha nem pofáznánk el semmit. A csajaink egymás barátnői, sokszor téma köztük, hogy mi milyen normálisak vagyunk.

Többségünk műszaki végzettségű, szenior mérnökként, csoportvezetőként megengedhet magának némi dugipénzt privát szórakozásra.

36F

2013. máj. 22. 12:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem. Kb ugyanakkora az esélye, mint fordítva.
 16/25 anonim ***** válasza:
Mindenki megcsal mindenkit, nemtől függetlenül. Oka, hogy a paraszt nagy része, öntudattal megáldott, önző, korlátolt gondolkodású, követelődző, marketing fogyasztó, széndioxid és konfliktus termelő, húsdarab. Egyszóval nevetlen.
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem ig........JAH BOCS hogy itt olvastad??? Akkor az úgy van, semmi kétség!!!
 18/25 anonim ***** válasza:

13. lehet nehéz elhinni, de én nö vagyok és nem léptem még félre egyszer sem. Még akkor sem vitt rá a lélek amikor haldoklott a kapcsolatom. Mondjuk, én elég zárkózott is vagyok, ez is közrejátszhat,hogy nem lépnék félre.

25/N

2013. máj. 22. 12:30
 19/25 anonim ***** válasza:

18.

Akkor azt is nehéz elhinni,hogy vannak hűséges pasik férfiak?!

2013. máj. 22. 12:34
 20/25 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne,hogy vannak, de más a nöi és férfi természet. Legtöbb pasinak a lába között van az agya:D Mondom, legtöbbnek...
2013. máj. 22. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!