Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mért csalt meg a barátnőm?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ben77 kérdése:

Mért csalt meg a barátnőm? Mért nem vallotta be? Nem tudom mit tegyek vagyis az agyam szerint tudom de a szívem még mindig szereti!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném tudni h mit szóltok az én történetemhez ami most derült ki pár napja. Van egy barátnőm 6 éve együtt vagyunk voltak rosszabb idő szakaink de voltak jobbak is, mint minden kapcsolatban és most 3 hónapja én átgondoltam ezt az egészet h szeretném komolyabbra fordítani a dolgot és tényleg úgy álltam hozzá a dolgokhoz, és akkor kezdtek kiderülni h találkozott ezzel a gyerekkel meg akkor egy másikkal meg egy harmadikkal is de azt tudom h soha nem történt semmi ezekkel meg nem is sokszor találkoztak, aztán nem olyan régen rájöttem h folyamatosan hazudott nekem mert volt egy gyerek nagyon jóba lettek az egész családjával is, meg napi szinten beszéltek meg sokszor találkozott is vele(annyi h én külföldön dolgozom és azért sem jöttem rá előbb ezekre a dolgokra mert egész héten nem vagyok otthon 1 héten 3 napot azért mindig együtt voltunk de ott volt a többi 4 nap...) nah vissza tárve tudom h a barátnőm nem akart semmit sem a gyerektől és nem volt vele sem semmi, de a gyerek akart ahogy vissza hallottam, szóval ezeket dolgokat mind megbocsájtottam volna neki, mert mondom tényleg nem csalt meg annyi h találkozott más faszikkal beszélgetett velük ennyi de nem történt semmi. És most a napokban pedig megmutattam neki a facebookomat h itt van nézze meg nyugodtan hozzá teszem kb. nem tudom hány éven keresztül egyikünk se látta a másikét, nah szóval megnézte minden, és akkor mondtam neki h mutassa meg ő is az övét, nagy nehezen belépett mondtam mennyen be az üzenetekbe, had olvassam el, nem engedte kilépett egyből, és átment a másik szobába a tesójához és mondta neki h töröljön ki minden olyan üzenetét, de én ezt nem tudtam kb. olyan 15percig könyörögtem neki h lépjen be had nézzem meg...mire belépett erre csak észre veszem h sorra tünnek el az üzenetei, erre átmegyek a másikba látom h a testvére folyamatosan törli ki az üzeneteit...és akkor ezután elindult bennem a lavína h mért kellett ha nincs titkolni valója mért törölt ki mindent onnan...stb..ezekután beszélgettem pár barátommal elmondtam nekik a történetet is, ők azt mondták h biztos h meg is csalt minden. Én is sejtettem a dolgot de biztos nem voltam benne mert folyamatosan letagatta, és akor még beszélgettünk kértem mondja el és 2nap múlva bevalotta h 2011-es évben találkozott egy gyerekkel akit ráadásul én is ismerek, és lefeküdt vele az első alkalommal, de azt mondta h nem törént utána semmi sem, de én nem hittem el a dolgot és tovább fagattam és 1 nap múlva bevalotta h kb 5x együtt volt vele, de csak szex volt kb 1 éven keresztül a 2011-es évben volt ez,és emlékszem arra az évre h akkor együtt voltunk találkoztunk folyamatosan nem mutatta h baj van, és kérdeztem h mért tette ezeket velem, és azt mondta h akkor nem foglalkoztam vele, annyit meg stb. de sztem erre akkor sem ez a megoldás, és mért nem ültünk le beszéltük meg a dolgot, h van valami baj, aztán még 2012-ben oktoberben is találkozott vele 1x de akkor nem feküdt le a vele, mondjuk 2012-ben nyáron úgy nézett ki h végleg szakítunk de aztán megoldottuk a dolgot és még sem lett vége, de ezekről a dolgokról soha nem tudtam, én tudom h én sem voltam mindenben tökéletes meg vannak voltak hibáim de h mért tette ezt velem arra nem tudott választ adni vagyis azt mondta h menekült, és igazából azt tudom h köztünk a szex nagyon jól mükődött mindig is, szóval még azért sem kellett volna, meg mondta elmentek megdugta aztán haza vitte a gyerek, és ráadásul nem is volt jó a szex a gyerkkel, meg semmi nem is tetszett neki meg egy 0-IQ szinttel rendelkezik az ember, de én nem értem mért tette ezt, amikor én tényleg mident megtettem volna érte, szóval ez a kis történetem, szerintetek most mit tegyek? Én nagyon szeretem és nem hiszitek el mennyire kikészültem....Kérlek mondjátok el a tanácsaitokat, félek h újra megtenni ezt velem, de azt mondja h ezentúl mindent elfog mondani stb. most ígér fűt fát...próbálok hinni neki de itt van ez a dolog a fejemben, és félek attól is még mindig nem tudok mindent attól h nem csak annyiszor volt vele amennyit bevalott, meg attól is h nem csak vele volt. Azon is gondolkoztam h megpróbálom elfelejteni a multat és előre nézni, de nagyon nehéz... és tényleg vele terveztem a jövőmet mindent, és ezért is rossz h egy világ omlott össze bennem, szerintetek mi tévő legyek? Én mindig is azt mondtam h ha valaki ilyet tesz velem azt soha nem fogom megbocsájtani neki, nagyon szeretem és a szívemnek nem tudok parancsolni....

2013. máj. 12. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság már ilyenek a nők! Amint akad egy kis szabadidejük mennek és beleülnek valamibe.Szomorú, hogy akár komoly,hosszútávú kapcsolatokat is képesek ezzel tönkretenni.

Egy tapasztalatom van ezzel a témával kapcsolatban,aki 1x megteszi máskor is megfogja!!!

2013. máj. 12. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

"erre átmegyek a másikba látom h a testvére folyamatosan törli ki az üzeneteit.."

Ez az a pont amikor lépned kell, egy szó nélkül. Soha többet ne légy elérhető ennek a nőnek, és ne állj vele szóba. Sokszor jobb a boldog tudatlanság, és elég annyi amennyit tudsz.Szót sem érdemel ez az ember.

2013. máj. 12. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
végig olvastam a történetedet, és szerintem szakíts vele. ember 5x lefeküdt azzal a gyökérrel én már itt kiraktam volna. engem is csaltak már meg ketten, de én szakítottam is velük. szerintem tedd te is ezt, jobb lesz így. majd találsz egy jobbat ennél a ri*ancnál.
2013. máj. 12. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy dologban biztos lehetsz, többször csalt meg mint mondja. Hajtsd el a csajt jó messzire. Mert egy gusztustalan féreg és biztos lehetsz benne, hogy később is megfog csalni.
2013. máj. 12. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig parancsolnod kell a szívednek,mert az a csaj már eddig is totál hülyét csinált Belőled.Ha esélyt adsz neki újra,megint palira fog venni.
2013. máj. 12. 12:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Én is így gondolom a dolgokat, egy két dolgot igaz nem írtam bele amikre most jöttem rá még utólag...de mind1 is! Hallgatni fogok rátok, és az eszemre! Inkább leszek egyedül mint h hazugságba éljek!!!
2013. máj. 12. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben járok most....

Esetleg megirnád mi lett?

2015. aug. 9. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!