Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, újrakezdtük. Ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, újrakezdtük. Ennek már 2 éve, mégis minden nap eszembe jut. Mit tehetnék ellene? 28/L

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki elkezdené, hogy nem kellett volna megbocsájtani, bla bla bla... Elmondanám, hogy egy percig sem bánom az újrakezdést! Változott ő is, én is! Jó irányba!!!

Viszont nem múlik el nap, hogy ne gondolnék rá... Nem a féltékeny szorongás gyötör, (mert biztos vagyok benne, hogy többé ez nem fog előfordulni). Egyszerűen csak eszembe jut, hogy ez történt...

Szóval a kérdésem arra irányul, hogy mit tehetnék a rossz emlékek napi szintű felbukkanása ellen?

(Mindenki értelmes válaszát szívesen fogadom, de nagyon örülnék, ha valaki tapasztalatból is írna)

2013. ápr. 15. 19:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Te vagy a női Barta Zsolt.
2013. ápr. 29. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Voltam ebben az állapotban én is. Megcsalt, megbocsátottam, kezdjük újra. Én is azt hittem, hogy nem fog előfordulni. De megtette újra, nem is egyszer. Másfél évig húztuk még.

A kérdésre válaszolva az emlékek felbukkanása ellen semmit nem tehetsz, hiszen azzal élsz, aki ezt tette veled, ő mindig emlékeztetni fog erre.

2013. ápr. 29. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy én már feladtam a harcot. Nem tudom elfelejteni, egy éve történt és nem telik el nap hogy ne jutna eszembe. Ráadásul a férjem nem is tesz semmit hogy feledtesse velem a dolgot, nem bizonyítja hogy ő tényleg csak engem akar. És erős a gyanúm hogy megint van 3. A bizalmatlanság megölte a házasságunkat, most már csak arra tudok gondolni hogyan szabaduljak meg tőle. Megundorodtam tőle, nem is tudok férfiként ránézni, nem is voltunk együtt 10 hónapja. Megpróbáltam, bemagyaráztam magamnak hogy bírni fogom, pedig tudtam hogy nem fog menni, de akartam hogy menjen. A dolog pikantériája, hogy 3 hónapos terhes voltam mikor kiderült a dolog. Nem egyszerű megcsalás volt, hanem velem párhuzamosan egy tartós kapcsolat. Nem tudok tanácsot adni, csak gondoltam leírom a történetem, hogy tudd nem vagy egyedül a problémáddal!
2013. máj. 6. 23:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm mindeninek a válaszát! Kedves "sorstársaim" külön köszönöm! Remélem az idő majd segít...(mindannyiunkon )
2013. máj. 7. 00:58
 15/18 Softness ***** válasza:

7-es-nek: a visszacsalás, segít, de csak egy kicst, és lehet nem éri meg, mert ha elmondod a párodnak (én nem terveztem elmondani, de szerintem a szerelembe nem férnek meg a titkok, így kicsúszott) akkor neki is lesz valami amit meg kell bocsájtson, így még nagyobb szarba kerültök, én nem ajánlom! É

n visszacsaltam, így kevésbé haragszom rá, mert tudom én sem vagyok különb, de a kapcsoltunkon rontott a dolog

2013. máj. 8. 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:
24%

Furcsa ez. Szerintetek, ahol a többnejűség elfogadott, a férj nem tiszteli a feleségeit?

Ezt a megcsalás dolgot, csak a társadalom tette azzá, ami. Nem attól van lelkiismeretfurdalásod, mert mással szexeltél, hanem azért, mert ez lett belédkódolva. Én többször léptem félre, mégsem bántam meg, nem szeretem kevésbé a párom, védem őt, ő a társam. A más nőkkel való szex csak a testiségről szól, meg az izgalomról. Ez valami rock n roll feeling, nem mindenki érzi ezt.

2013. máj. 8. 22:08
 17/18 Softness ***** válasza:
Igazad van, de a párod tud erről? Ő is ilyen tudatos ebben a kérdésben?
2013. máj. 9. 11:07
 18/18 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Ismerted a másik nőt?
2021. ápr. 26. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!