Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti két év után meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikili kérdése:

Ti két év után meg tudnátok bocsátani a szájrapuszit?

Figyelt kérdés

Nem voltam túl rendes a barátnőmmel, nekem is voltak hiányosságaim. Hozott egy rossz döntést és olyan emberekkel foglalkozott, akik az ő állítása szerint megfélemlítették, zsarolták stb. és kb mindent megtett nekik (túlzásokra nem kell gondolni) ilyen volt az az eset is, hogy (ráadásul nekem gyerekkori barátaim) az egyik azt kérte tőle, hogy adjon neki egy szájrapuszit a másik előtt, hogy kiderüljön tényleg meg lehet e bízni a harmadikban. a barátnőm egy hónapja mindennap sír, mindent megígér és állítja és esküszik, hogyha nem maradok vele is bebizonyítja, hogy szerelmes belém.

Szerintetek megbocsássak neki?

Igazából ő az első igazi szerelmem, 27 éves vagyok és annyira jó volt vele minden.

Nem tudom mi tévő legyek, nem fog így "nemférfinak" gondolni?

Mindennap bántom a tettért, ő meg ettől olyan sírórohamot kap, hogy alig bírja abbahagyni.

Ti mit tennétek?

2013. márc. 28. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
meg.. ez nem nagy dolog.. neméri meg emiatt egy kapcsolatnak véget vetni
2013. márc. 28. 22:14
 2/10 NiKkNikotin válasza:
Szerintem te sem gondoltad komolyan ezt a kérdést. Egyértelmű hogy szeret téged! És ha te egy ilyen apróságért "mindennap bántod a tettéért" amikor tudod h fáj neki és végignézed h sírorohamot kap ő mégis visszakarja könyörögni magát hozzád, akkor te meg sem érdemled ezt a lányt
2013. márc. 28. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:

meg tudnék

viszont nem terrorizálnám minden nap mert az aljasság

2013. márc. 28. 22:19
 4/10 A kérdező kommentje:
azért a lányt sem kell félteni. két hónapra eltűnt, szerintem több volt ezzel a sráccal, bár a barátom aki tudta ezt, azt mondja nem feküdte le és a lány is ezt állítja. de az, hogy hónapokra eltűnt, ő azt mondja azért mert szégyellte magát. elhigyjem ezt? hozzáteszem, brutális dolgot követett el a barátaimmal, akiket természetesen nem hívok a barátaimnak, és valahol elhiszem, hogy félemlítették meg zsarolták, csak azt hittem ennél okosabb. komolyan nem tudom mit tegyek, mert sosem szerettem még így senkit, de attól félek, ha megbocsátok, azt hiszi hogy velem bármit megtehet.
2013. márc. 28. 22:23
 5/10 NiKkNikotin válasza:
Ez a hónapokra eltűnés dolog kimaradt a történetből, Így már egészen más a dolog és sajnos nem tudok tanácsot adni: Viszont én 3 éve vagyok együtt a párommal és sokkal nagyobb dolgokat néztem el neki mert igazán szeretem de ezzel azt értem el hogy most azt hiszi mindent megtehet mert úgyis vele maradok. De neki töbször lett elnézve sok dolog, lehet a barátnődnek csak ez az egy és tanult a hibájából és nem fogja újra elkövetni
2013. márc. 28. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudod váltig állítja, hogy csak amiatt volt mert szégyellte magát. De olvastam a megcsalás legfőbb jeleit és mindegyik igaz volt rá. Ráadásul a barátaimnak is elpanaszkodott mindent, rossz fényben tüntetett fel, hogy milyen rossz vagyok hozzá stb. Szóval minden összevág, de mégis valamiért hozzá húz a szívem. Szeretem őt, de tényleg nem tudom mit tegyek. Meddig húzhatom ezt szerintetek?
2013. márc. 28. 22:34
 7/10 NiKkNikotin válasza:
Szerintem egy utolsó esélyt érdemel, látszik h szereted ha ennyire foglalkozol a dologgal. Nehéz lesz bízni benne és mindig ott lesz a tüske de ha nem csinál újra ilyen dolgokat akkor működni fog köztetek a dolog.
2013. márc. 28. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
fiatal vagy még, szakíts vele, még ki kell élned magad
2013. márc. 28. 22:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy csajozós.
2013. márc. 28. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Tedd magad moge az esetet teljesen, mintha mi sem tortent volna. DE ha megegyszer meginog a kapcsolat miatta vegleg hagyd ott.
2013. márc. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!