Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha szeretőm van? És sokkal jobb vele, mint otthon ami van!
Meddig képes az ember ezt kezelni, koordinálni a kettős életet?
38 éves nős férfi
igazatok van,fiatalon nem látunk bele úgy a dolgokba,én is csak 2 dolgot tudok:
1,azóta nem beszélek anyámmal amióta megcsalta apumat mert hányingert kapok tőle,megpróbálta megmagyarázni azt amit te,de láttam azt hogy nem törődik a kapcsolattal,azt hogy a családja helyett máshoz menekül a problémák elől
2,én pont ezért nem fogom megcsalni azt akivel együtt vagyok,mindegy hogy mennyi ideje tart,mert láttam azt hogy tönkrement a családom
lehet hogy csak egy okoskodó 19 éves vagyok,de szerintem van igazság abban amit leírtam
"Szerintetek nagyon gáz, hogy szeretőm van"?
Mit vártál erre ami nem ítélkezés? :)
37., itt leginkább otthon csücsülő kismamáktól, gyesen lévő anyukáktól, másnak nem kellő feleségektől, álmodozó tizen- és huszonévesektől kaphatsz választ, úgyhogy sok jóra ne számíts tőlük. Nem hibásak, régen én is így gondolkodtam, ahogy ők.
Viszont meg vagyok őrülve egy nős fickóért, akinél nem kezdeményezek épp amiatt, hogy nős, de ha ő lépne, tuti nem mondanék nemet. Teszem hozzá, én szabad vagyok.
(34. voltam megint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!