Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, ha szeretőm van? És sokkal jobb vele, mint otthon ami van!
Meddig képes az ember ezt kezelni, koordinálni a kettős életet?
38 éves nős férfi
ha ellaposodott a dolog akkor nem félre dugsz hanem felpörgeted otthon a dolgokat,közös programok,pár új dolog az ágyban,de megnézném hogy hogyan reagálnál arra ha a feleséged dugna félre,meg ha kiderül és esetleg van gyereked akkor egy életre megfog utálni a gyerek is
megéri tönkretenni a házasságodat azért hogy mással dugj?
Nem az a gáz hogy szeretőd van hanem hogy itt kérdezed hogy "szerintünk gáz-e".
Mert ha mi azt írjuk hogy hagyd ott akkor otthagyod, mert a GYK-n azt tanácsolták? :D
38 évesen tudd már eldönteni hogy mi a jó számodra és mi a helyes!
a feleségedet nem lehet összehasonlítani a milkacsokival-.-
amúgy én spec nem vagyok feminista,őket nem is igazán értem,ha annyira egyenjogúságot akarnak akkor ők is nyugodtan kinyithatják a pasik előtt az ajtót,stb és nem igazán olvasta itt feminista válaszokat,csak megmondtuk hogy ez így k*rvára nem helyes és vagy hagyd ott a feleségedet vagy ne dugj félre
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!