Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hűségesek vagytok, vagy megcsaltátok már a párotokat?
Olyanok válaszára vagyok kíváncsi,akik legalább 4-5 éve együtt vannak/házasok. Mivel itt név anonim módon lehet írni bármit, ezért őszinte válaszokat szeretnék kapni.
Én meg vagyok róla győződve, hogy (kevés kivétellel, de vannak kivételek) a régóta tartó kapcsolatban valaki előbb utóbb félrelép. Nehezen tudom elképzelni, hogy a mai szexről nyíltan szóló világban egy pár mindkét tagja 20-30 éven keresztül hűséges legyen - előbb vagy utóbb az egyik fél változatosságra vágyik, vagy pillanatnyi elcsábulás "áldozata" lett. Elsősorban őhozzájuk szól a kédés: hogy történt,illete a párotok megtudta-e, vagy máig titokban maradt? Ha a párotok nem tud róla, így utólag furdalja-e a lekiismeret? Vagy nem bánja, hogy így történt? Illetve azokhoz, akik nem tették meg: vágytok indőnként valaki idegenre?
7-essel egyetrtek.
Ha a párom mondaná, hogy xy-nal nagyon szeretne együtt lenni (és nem lesz több a dologból) akkor én is megengedném neki. Nem várhatom el senkitől, hogy sok-sok éveken át csak és kizárólag velem legyen. Az ember nemilyen. De tudni akarok róla, ez fontos. Tudtomon kívül zokon venném. Egyébként ő is ugyan így van vele - ismeri milyen a férfi,ha nagyon akarok,kaphatok engedélyt más nővel való együttlétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!