Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nálad mi számít megcsalásnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálad mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Ha kérhetném nemet és kort írj légyszíves! :)

2013. febr. 4. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Az ha egy másik fiúval a könnyű flörtön túl megy

F19

2013. febr. 4. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Ha pörköltöt is főz a másiknak!

62F.

2013. febr. 4. 19:11
 3/10 A kérdező kommentje:
A továbbiakban értelmes és megfontolt válaszokat szeretnék, ha pedig túl nagy kérdés akkor nem muszáj hülyeséget írnod. Köszönöm.
2013. febr. 4. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Megfontoltam, ha nokedlit is szaggat hozzá, arra harapnék!
2013. febr. 4. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
A testi kontaktus, kezdve a csókkal. Nálam az már megcsalás.
2013. febr. 4. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát... talán ha velem van és közben titokban találkozik valakivel /még ha nem is volt sem csók sem semmi, és nem is lesz köztük azután sem semmi/ engem azért már az is nagyon kiakasztana... elgondolkodnék a folytatáson..de am ja.. csók is, a sex egyértelműen...
2013. febr. 4. 20:19
 7/10 anonim válasza:
Ha lelkileg már máshoz kötődik jobban (pl.: már többet foglalkozik a másikkal, többet is említi a kelleténél, ebből kifolyólag később már rá lesz lógva, s idővel majd megcsal testileg (csók, vagy több), ha lesz rá alkalma)
2013. febr. 5. 00:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, hogy mennyi ideje tart a kapcsolat. Egy rövid pár hetes, hónapos kapcsolatnál megcsalásnak számít nekem már a csók is és az érzelmi megcsalás is (tehát, hogy mással jobban megoszt dolgokat, mint velem). Hosszabb távú kapcsolatnál (5 évtől fölfelé) szerintem már nem kell ilyen szigorúnak lenni. Ott nekem a szexen kívül a többi nem megcsalás, mert pl. 10-20 éves kapcsolatokban vannak olyan mélypontok, amikor nem akarod a másikat elhagyni, de jelenleg mindent nem tudsz vele megosztani. 29N
2013. febr. 5. 10:00
 9/10 anonim válasza:
Nekem a csóktól. Az előtte lévő dolgok (flört, ölelés) az elveim szerint még belefér, gyakorlatban viszont olyankor is inkább jegeltem a dolgokat. Lehet, hogy túl szigorú vagyok, de csak annyit kérek, amennyit én is megadok és a hűséghez nagyon ragaszkodom minden kapcsolatban. 20/L
2013. febr. 5. 15:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek és természetesen mindenkinek ment a like ;)
2013. febr. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!