Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy vagytok ezzel? Bocsi, hogy hosszú!
Figyelt kérdés
Szóval. A barátommal fél éve vagyunk együtt. Nekem az a nagy problémám, hogy sok mély sebet szereztem már az évek során, ezért nagyon bizalmatlan, és kételkedő vagyok. A lényeg az, hogy Szerdán ott voltam nála, és megkérdezte, hogy baj lenne-e (illetve el mehet-e) pénteken kicsit iszogatni egy kocsmába valami haverjával. Eddig egyszer sem volt ilyen amióta együtt vagyunk, általában együtt mentünk mindenhová. Természetes, hogy nélkülem akar menni, így beleegyeztem. Aztán tegnap mondta, hogy ők végül Pestre fognak felmenni autóval. Én megkérdeztem, hogy kocsmázni minek mennek fel pestre. Erre annyi volt a válasz, hogy nem ő találta ki. A kocsmával nincs bajom, de a disco az zavarna. Tele van fiatal rib*ncos lányokkal akik ott riszálják magukat egész éjjel. Féltékeny vagyok igen. Nagyon félek, hogy elvehetik tőlem. Tudom, hogy ez a viselkedés nem segít rajtam, de nagyon rossz. Szerintem igazából discoba mentek, csak nem mondta el, hogy ne hogy megsértődjek ezen vagy összevesszünk emiatt. Egyébként hűséges típus a párom (elvileg). Halak a jegye, nem tudom ez mennyire számít. Vélemény vagy tanács valakinek? Kort írjatok légyszi!2013. jan. 18. 17:19
11/11 A kérdező kommentje:
Azóta változott a helyzet. Mégsem ment, mert állítólag nincsen kedve. De a valódi okot nem tudom. Picit furán viselkedett, de azt mondta nem történt semmi különös, csak nincs kedve.
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 18. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!