Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
Srác megkérdezte megdughatja-e. Szarkasztikusan közöltem, hogy persze. Lehetett érezni a hangsúlyon, hogy ha megteszi ott mindennek vége. Megtette.
És most az én hibám, mert én azt mondtam, hogy persze...
Lehet nem kellett volna olyannal kezdenem, aki nem érti a szarkazmust.
nna. mivel megkaptam, hogy csúsztatás ezért leírom, hogy a sztori lényege az, hogy hármasban akarta csinálni.. nekem nem volt hozzá kedvem, de bele mentem, mert szerelmes vagyok. a csaj egy kis időre hozzá is költözött, ami nekem szarul esett, mert sokszor úgy kellett könyörögnöm, hogy egy kis időt velem töltsön.. na mindegy. szóval el akartam menekülni abból a pokolból, ezért átmentem a barátnőmhöz dumálni meg ilyenek és akkor történt. kb 6 órát voltam távol. ennyi idő elég volt neki erre. azt mondta még csak nem is volt jó, a csajt csak szextárgynak tekintette.. de akkor sem értem. ha szeretek valakit, nem teszek ilyet. mindegy mennyire volt kanos 6 órát nem igaz, hogy nem lehet kibírni.
és azt is megkaptam, hogy fura vagyok. persze, hogy fura voltam, mikor undorodtam az egész helyzettől, a csajtól és magamtól is.
azt nem mondanám hogy a te hibád
De ki az a szellemileg visszamaradott létforma aki párkapcsolatban ilyet kérdez
"Persze,és ahogy mondtad,hogy peersze,el kezdett téged vetkőztetni,meg meg is dugni,te meg hagytad?Vagy egy oltári nagy ribanc vagy,akitől nem kell kérdezni,úgy is hagyja,vagy csak ide kamuztál egyet"
Értem, hogy ezt láttad anyádtól, de hogy az iskolában nem tanultatok szövegértést... minek jársz olyan oldalakra, ahol olvasni kell, ha egyértelműen kiderül a válaszodból, hogy nem tudsz.
A napnál is világosabb, hogy megcsalt téged, nem csak akkor amikor megkérdezte, hanem többször is. Ő nem is szeretett igazán téged csak kihasznált, ugyanúgy, ahogy azt a másik csajt is. Az, hogy belementél a hármasba, még inkább felhatalmazta erre.
El kell felejteni, nem ér annyit, hogy foglalkozz vele. Ne akard őt visszacsábítani, hanem keress mást! Bosszút se kell forralni, hiszen vissza fogja ő kapni ezt az élettől. Abban is biztos lehetsz, hogy a másik csajnak se kell egy ilyen pasi.
Hagyd a fenébe, felejtsd el végleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!