Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 A kérdező kommentje:
kosoznom a velemenyeket...jol esett h kiirhattam, sajnos igazabol majd rajta all h minek fogja nezni ezt az egeszet...kicsit hosszu lett ezert is felek h ciki...de msot mar tok mindegy...vegulis nem cikibb attol amit o tett.
2012. dec. 28. 17:42
12/15 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, amit itt a végén te leírtál, Kérdező. Attól cikibb nincs, hogy megcsalt (és ki is derült)
Ne parázz. HA(!!) válaszol, érdekes lesz neked. Szerintem tele lesz mindenféle filozófiai dologgal, ami a vetítés része lesz. Azért arra figyelj, hogy nehogy egy ilyennek dőlj be.
13/15 A kérdező kommentje:
Most viszont ugy erzem elsullyedek szegyenemben...nem ir azota sem...es nagy lelegzet, ugy ereztem fel kell h hivjam de ki van kapcsolva...
2012. dec. 28. 19:17
15/15 A kérdező kommentje:
Az ugy volt h sokat veszekedtunk es szakitottunk viszont nem ugy valtunk el h ennyi csak h most eleg, meg aznap is mondta h szeret..amikor 2 hetre ra beultunk egy kavera elsirta magat amikor meglatott...csakhogy o ez ido kozben kavargatott mar valakivel ami sztem kb 2 hetig tarthatott...utana keresett es kozoeledett...mostanra ott tartottunk h osszejovunk ujra de mikor ezt elmondta, mondtam h nekem ez igy nem okes
2012. dec. 28. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!