Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer megcsalt az meg fog újra is?
Figyelt kérdés
Vagy van arra remény, hogy pont ezt a hibát kellett elkövetnie ahhoz, hogy rájöjjön neki nem kell ez és utána hűséges lesz? Van vkinek erről esetleg személyes tapasztalata. Megcsalt a barátnőm, szeretem nagyon, ő is aztmondja hogy nagyon megbánta és hülye volt, nem akarja többet. Tudom, ésszerű lenne kidobni de nagyon szeretem, nem tudom megtenni.2012. dec. 20. 10:15
11/12 anonim válasza:
Én személy szerint nem tudnék utána bízni benne. Ha nagyon szeret, akkor hogyan tudta megtenni? Nem mondom, hogy aki megcsalja a másikat, az egyből rosszindulatú, de szerintem a szeretet/szerelem/másik tisztelete nem fér össze a megcsalással, tehát aki félrelépés után bizonygatja, hogy szeret, az vagy hazudik, vagy becsapja magát.
12/12 anonim válasza:
Megcsaltak. Adtam még egy esélyt, bár a gyomrom nem vette be az egészet, nagyon sokat szenvedtem! Újra megcsalt, mert őszerinte nem én szenvedtem hanem ő! Soha többé nem fogok senkinek egy ilyen után újabb esélyt adni. Olyan mintha megölne valaki és új esélyt adnék, de életem csak 1 van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!