Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok meg tudnátok bocsátani bnőtöknek, h megcsalt másfél év után egy buliban részegen egy idegennel? És ha igen mit várnátok el tőle?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 20:34
11/16 anonim válasza:
Én ha iszok, akkor csak a barátommal...na jó ez így hazugság, mivel ha egyikőnknek már látszik hogy " jól van", és a másikra vigyázunk:D 18 éves vagyok, berúgni még nem nagyon sikerült, csak olyan "happy" voltam. Pedig j kis ingyen pia, és baráti társaság, és kapott kecó...:D
12/16 Mókusgyilkos válasza:
őőőő attól függ.
nem kizárt bár az se hogy levágnám a pasi farkát és a lenyzát azzal tölteném meg :)
13/16 anonim válasza:
" És ha igen mit várnátok el tőle?" ez elég kicsinyes az érzelmek nem olyanok mint valami értéktárgy amit lehet adni - venni vagy cserebelélni. Tudom sok hülye film van meg a magazinok is ilyen olyan taktikákat javasolgatnak de ha a párod megcsalt és ne adj isten szeretted akkor az bizony fájni fog és azt nem lehet kompenzálni. Az én értékrendembe ez nem fér bele, eleve furcsállom hogy elmegy egy buliba a pasija nélkül lerészegedni nálam az is feszegetné a határokat.
14/16 anonim válasza:
Akik azt írják a srácot megverném. Hadd kérdezzem meg. MI A JÓ BÜDÖS ISTENNYILÁÉRT? Jó eséllyej fingja nincs, hogy van-e a csajnak valakije.
A csajt viszont úgy rúgnám ki, lába nem éri földet. Utolsó rib@nc.
20F
15/16 anonim válasza:
A krapekra mondjuk neheztelnèk mert megdugtam a csajom.de nem ő a hibás hanem a csaj hogy ebbe bele ment.. Nem védem a napsütés de tegye minden férfi a kezét a szivère hogy eddig soha nem èheskedhetsz ra Csajka akinek valahol esetleg volt hapsikra főleg ha nem is ismerte a hasít mert mondjuk valahol össze jött a csajszival es úgy alakult hogy megtudta dugnisenki nem foglalkozott ezzel. Egy potya dugàs ès mehet a dolgára az hogy valaki várt arra a lányra vagy szerette azt senki nem jegyezte főleg ha a csaj erről nem beszélt ...persze van amelyik elmondja hogy ja nem erek ra mindig mert van hapsikra de azert lefekszik veled..nekem volt olyan aki azt mondta egy óra ismeretség után hogy először nem akar lefeküdni velem , de ha akarom leszop..bele mentem aztan utánna mondta meg hogy nem akarta megcsalni a hapsijat azert nem feküdt le velem...na mondom milyen rendes lányka nem csalta meg aztan terhes sem lett tölle, ...az oràlis torna nem is számít semmit csori hapsi meg fel óra múlva ott csókolom ott vele a buszmegàlloban....na mondom jo íze lehet a làny szàjànakszoval inkább a lányt hibaztatnàm mert a hapsi nem tudja hogy van krapekjaval vagy nincsen mert nem írta fel a homlokàra hogy èn a Lakatos Bèla csaja vagyok szàlj le róllam mert le ver a Bela ha megtudja hogy kostolgattàl engem. Igy meg minden làny szabad prèda ha nem olyan tisztessèges hogy jo oké beszélget egy krapekkal de ha az közeledni akar akkor azonnal elutasítja hogy neki van krapekja, csak hogy a tiszteletet megadják egymàsnak! Az akkor tisztelet a kivètelnek az màs!
16/16 anonim válasza:
Abban a kultúrában és szocializációs környezetben, amiben mi itt Európában élünk, nem fér bele az átlag ember erkölcsi értékrendjébe egy ilyen eset felett komolyabb következmények nélkül eltekinteni. Ha ettől eltérő felfogása van valakinek, az nem jóságnak, vagy intelligenciának, hanem devianciának számít. Hála istennek, a törzsközösségi társadalom színvonalát itt Európában sikerült kinőni, és ez együtt jár olyan hátrányokkal, hogy bizonyos viselkedésformát a többség nem fogad el természetesként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!