Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megcsalt, hogy adjam vissza?
Nagyon kedves volt velem.. Olyanokat csinált meg ami eddig az én "dolgom" volt. Gondoltam a békülés miatt.. de így visszagondolva.. lehet benne egy kis bűntudat..
Épp kibékültünk, aztán este kimentem koláért, összefutottam egyik haverjával, akinek kicsúszott a szájából hogy barátom 2 nővel volt egyszerre amíg nem voltam. Megkért hogy ne mondjam el mert megfogja ölni ha kiderül stb.. Aztán már próbált óvatosan fogalmazni.. és mondta hogy nem érti miért csinálja ezt. Sokáig voltam kint. Párom hívogatott hogy mi van miért nem jövök.. Mikor hazaértem kérdezte h mit csináltam ennyi ideig. Elmondtam hogy csak beszélgettem, és amikor megtudta h kivel rögtön ideges lett. Elkezdett kikérdezni. Én meg próbáltam úgy tenni mintha semmi baj nem lenne. egész éjjel kérdezte hogy mi a bajom. És hogy azóta vagyok ilyen amióta kimentem... és hogy úgyis visszakapom ezt még. Egyszerűen gusztusom nem volt hozzá. Oda se bújtam. Másnap lecsitultam, okosabb voltam. Próbáltam úgy feltenni a kérdéseket hogy 2 értelmű legyen. A segítő haverját nem akarom belevinni a bajba ezért óvatosan kérdezősködtem.. mindig megvártam a megfelelő pillanatot.. És igen. Meg is volt.. és egyből a rosszra gondolt és a haverjára fogott mindent. végül mindig kimagyarázta magát. Aztán a "társa-haverjával" próbáltam lebuktatni, mert ő is benne volt a buliba. És igen! hiába magyarázta ki, reakciókból ki lehetett venni, meg a mondatokból is, hogy igen.. igaz minden. plusz írt barátomnak: "mi ez? tud mindent?" (persze ezt is kimagyarázta barátom) Aztán 5 perc múlva kitörölte az egész beszélgetésüket. Tudom hogy azt érzi most hogy "ezt is megúsztuk", pedig nem. Higgye azt hogy hülye vagyok és elhiszem amiket mondott, de ezt vissza akarom adni, ha nem most majd szép lassan.. úgy hogy nagyon fájjon neki. Nem mondhatom azt hogy a haverodtól tudom... Mert ha már elmondta, csak nem akarok neki rosszat.. Óvatosnak kell lennem.
Szóval ha jól értelmezem: szakítottál vele --> lefeküdt két csajjal --> újra összejöttetek.
Már ne is haragudj, de hol van itt a megcsalás? Ha a szakítás és az újra összejövés között történt a dolog, az nem megcsalás!
Amúgy is, a bosszú kicsinyes dolog. Szóval két dolgot tehetsz: vagy elfogadod, hogy ez megtörtént, vagy továbblépsz.
igen, de engem ez a lezáratlanság kikészített.nektek hogy esne.. hogy várod h megbeszéljétek a dolgokat. 2 hét alatt 2x találkoztatok, mert dolgozik.. és végre eljön a 2 szabadnap, lazulás kikapcsolódás... örültem h végre megyünk valahová, mert mindig csak ígérgetett. Aztán itthon hagy. (pénzen vesztünk össze, ezt lentebb elmesélem) mikor találkoztunk volna, elmegy "bulizni", beszélni nem tudunk.. megalázó és nem tudsz mit csinálni. Azt mondja majd holnap... Ez nem olyan dolog amit halasztani kéne.
A pénzes dolog meg arról szólt h kapcsolat elején csak én dolgoztam. Folyton kölcsön kért.. Aztán elkezdődött a sulim is, és nem tudtam mellette melózni, mert a hely egyre rosszabb lett. A végén már nem bírtam. Ájulás szélén , kimerült voltam. 15 óráztatni akartak, 3 ember munkáját végezzem el.. nekem ez nem tetszett. Főleg e mellett tanulni?? (azóta mindenki felmondott és tönkrement a hely..) Amikor kölcsönkért mondta hogy úgy is mikor ő megy dolgozni ő fog nekem adni. Elkezdett dolgozni. Mindig elköltötte valami hülyeségre a pénzt. Én voltam az utolsó. Még mostanra se kaptam meg az összeset. Aztán kiderült költözni kell. De ehhez sok pénz kell, albérletet kellett keresni. Mondta h nekem is el kéne mennem dolgozni h bírjuk fizetni. De azt nem érti meg, ha én elmegyek melózni.. a szüleimnek is ugyan úgy segítségre van szükségük, és nem könnyítem meg azzal a dolgukat hogy otthonról elköltözök 19 évesen(3 hónap után) Na ezt szebben elmondtam neki.. és besértődött. 1 hétre rá mielőtt indultunk volna, megkérdeztem h hova tervezi a költözést. Erre azt mondta: ...-ra, de te szépen otthon maradsz! Na itt gurult el a gyógyszerem. Mondtam mintha én annyira rajta élnék, és csak kihasználnám... Meg nem kaptam tőle köbö semmit ez idő alatt. Úgy éreztem h exeit mintha jobban szerette volna, és bennem már nem tudna úgy bízni. 31 éves a barátom. És a kapcsolat elején nem gondoltam volna hogy ez lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!