Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki biztos abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki biztos abban, hogy a barátja hónapok óta csalja, miért nem hagyja ott?

Figyelt kérdés
A barinőmről van szó...tudja,hogy a párja csalja,azt is hogy kivel,meg mióta...mégis úgy tesz,mintha minden tökéletesen működne köztük.Nekem panaszkodik,hogy mennyire fáj ez neki,mondom hogy szakítsanak,de azt mondja,szereti és inkább szemet huny fölötte.Miért ilyen "értetlen"?

2012. okt. 13. 13:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A barátnőm 26 éves,a pasija 35 éves,munkanélküli,van 2 gyereke 2 anyától,azért ragaszkodik a hapsihoz,mert az miatta hagyta el a 2 . feleségét,a 2. gyerek anyját.Mellesleg azzal a nővel csalja a pasi,ezt a nő már el is mondta a barátnőmnek,de ez sem érdekli.
2012. okt. 13. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Erkölcsi fertő..

Már követni is nehéz...Szegény gyerekek..

Te is választhatnál rendesebb barátnőt is...

Tudod, madarat tolláról, embert barátjáról....

2012. okt. 13. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:

A barátnőd kapcsolatfüggő. Megint igazam volt. Egy elvált, nála sokkal idősebb, őt megcsaló, csóró fickó és mégis kitart mellette.

Ilyen a kapcsolatfüggő ember. Mindegy neki: csak ne egyedül legyen.

2012. okt. 13. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:
A pasi miatt lettünk újra barátnők.A pasi-mikor nyáron szakítottak a barátnőmmel pár napra,mert a barátnőm megcsalta-egyébként kikezdett velem is:hogy én frankóbb csaj vagyok mint a barátnőm.Ezt még el sem meséltem a barátnőmnek,nem akarom,hogy e miatt is veszekedjenek..
2012. okt. 13. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ti dilisek vagytok! B,meeg!
2012. okt. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!