Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdasd1125 kérdése:
Szerintetek ez megcsalás?!
Figyelt kérdés
A barátomnak 1-gyel több órája volt mint nekem. Én hazamentem, hogy lepakoljak stb. majd visszamennyek a sulihoz. Útközben találkoztam a legjobb haverjával és beszélgettem vele. Szerintetek ez megcsalás?!!! :oo2012. okt. 9. 18:45
11/13 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ezt megfogom nekik mutatni, hogy talán észhez térjenek hogy az mióta megcsalás.?!! Mert nekem nem hiszik el.. amúgy meg 13 vagyok. És most tőlem aztán lehülyézhettek meg minden, de nem én vagyok a hülye.+ nem szoktam baromságokat kérdezni..
2012. okt. 9. 19:00
12/13 anonim válasza:
áhhnem :) a 13 tnyleg sokkal különb mint a 12. nőlj fel édesem és igyál még inkább kakaót. Megjegyzem ha komoly lenne, nem, ez nem megcsalás.. Én úgy godolom hogy megcsalni csak komoly kapcsolatnál lehet. Képzelem mennyire komoly lehet a tietek..;d
13/13 anonim válasza:
IGEN,, nem miért lenne? Kivétel persze ha arról beszéltetek jaj szia, aah szia basszus fel áll a farkam, mert úgy megdugnálak, huhh de jó akkor majd dugj meg amikor kettesben vagyunk, jó oké, pá, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!