Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalásnak számít?
16 évesen volt egy barátom, akire nem voltam féltékeny. Semmiért sem. Tényleg abszolút lesz.rtam, hogy mit csinál, pedig szerettem, csak én valahogy úgy éreztem, hogy ő nem lenne hűtlen.
Ő konkrétan társkeresőről randira vitte a lányokat. Elvileg ő is csak "barátkozott", de mikor így végiggondoltam, konkrétan randik voltak azok... :D Elmesélte nekem is, hogy találkozik majd velük. Mondtam neki, hogy jó. Találkozott is velük. Szerintem nem csinált semmit a lányokkal, de passz. Próbáltak persze engem kifúrni, de engem ez tényleg hidegen hagyott.
A végeredmény az lett, hogy az exem nem találkozott többet a csajokkal, hanem nekem hisztizett elvetemült módjára, hogy én miért nem vagyok rá féltékeny. És én nem tudtam megmondani, hogy miért nem vagyok rá féltékeny. :D
De akkor és ott, én ezt nem vettem megcsalásnak. :D
Utolsó előttivel értek egyet, lehetnek egy fiúnak lány barátai meg is ismerkedhet lányokkal pl. közös társaság kapcsán de társkeresőre felmenni és ott ismerkedni minden körülmények között gáz. Mert az a csaj aki oda felmegy akar valamit. Na már most ha a srác bejátssza azt, hogy közli a lánnyal, hogy neki van barátnője csak ismerkedni "barátkozni" akar akkor 10/ 9 csaj nem megy el, mert barátot akar a maradék egy aki elmegy meg ribanc és annyira erkölcstelen hogy leszarja magas ívből hogy van e csaja a srácnak. Tetszik meg akarja szerezni. Vagyis egyértelmű hogy az egész téma jogosan lehet kiakadás tárgya egy barátnőnél és elfogadhatatlan. Járjon el valahova, sportolni valami közösségbe ha ismerkedni akar de a társkereső valóban tabu..
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!