Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogja fel, hogy megcsalja a barátja?!
-.-‘ hát azért rólad is megvan a véleményem...
videózd le, amikor dugtok, akkor majd elhiszi ;)
Viccet félretéve, álljatok elé mind a ketten és közöljétek vele..
és te mit akarsz mert
1:-ha veled lépett félre egy pasi,akiről te tudtad h van barátnője- akkor egy retek vagy.
2:-ha olyan pasi kell neked aki megcsalja a barátnőjét(szeretőt tart(téged)) - akkor idióta vagy.
3:-ha valaki igazán szeret és te összetöröd a szívét -akkor egy bunkó pitsa vagy.
Lehet válogatni.
Az ilyen szutykos nök miatt jàrtam porul a kapcijaimban mert jött egy viszketö pi.nàju gombàs pfujjj!!
Fa.szirigy dögvész...
Bocsànat, de hànynom kell az ilyen emberektöl...
Kérdezö, ne haragudj, kérlek, akkor egy szt nem szoltam, igy tökéletesen megértelek! Sajnàlom:(((
De ezzel nem sokra mentél, jol mondjàk elöttem, ez nem a te szinted! Hagyd öket, hadd legyenek "boldogok", majd ràjön a szemét riherongy, hogy hiàba vette el töled a völegényed, vele se lesz jo a kapcsolat! szerintem ebböl szàllj ki de elöbb vigyél neki bizonyitékokat, és köpj a szemébe, hogy nesze, kellett neked elvenni, làtod, veled is mit csinàl!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!