Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem fogja fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel, hogy megcsalja a barátja?!

Figyelt kérdés
A szemébe bele lett mondva,az is hogy mikor,hol és mióta...az volt a válasza:nem érdekli amit én mondok,mert szerinte hazudok.Pedig nem,ez a szín tiszta igazság,ugyanis velem csalja már régóta a barátja-

2012. szept. 19. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

-.-‘ hát azért rólad is megvan a véleményem...

videózd le, amikor dugtok, akkor majd elhiszi ;)

Viccet félretéve, álljatok elé mind a ketten és közöljétek vele..

2012. szept. 19. 20:51
 2/13 TOMAtm ***** válasza:
100%

és te mit akarsz mert

1:-ha veled lépett félre egy pasi,akiről te tudtad h van barátnője- akkor egy retek vagy.

2:-ha olyan pasi kell neked aki megcsalja a barátnőjét(szeretőt tart(téged)) - akkor idióta vagy.

3:-ha valaki igazán szeret és te összetöröd a szívét -akkor egy bunkó pitsa vagy.

Lehet válogatni.

2012. szept. 19. 20:52
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
te retkes ku.rva ezt a kérdést egyser màs kiirtad, nem? Kopj le roluk te rossz szuka, és akaszd fel magad!! Itt rinyàlsz te riherongy, közben tiszta szégyen vagy!! Fulladj meg, én azt mondom! Pont az ilyen kur.vàktol ver ki a viz, akik 3 embert làtnak egy kapcsolatban 2 helyett!! Fordulj fel, te riherongy!:)
2012. szept. 19. 20:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem akarja elfogadni. De mit akarsz a barátjától? Kapcsolatot, kalandot? Ha kapcsolatot, az felejtős egy ilyen pasival, szerintem. Ha kalandot, akkor meg inkább hallgattál volna.
2012. szept. 19. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Keszitsd felvetelt, majd el fogja hinni.
2012. szept. 19. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Ennyi! Igazuk van az előttem szólóknak ;)
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Az ilyen szutykos nök miatt jàrtam porul a kapcijaimban mert jött egy viszketö pi.nàju gombàs pfujjj!!

Fa.szirigy dögvész...

Bocsànat, de hànynom kell az ilyen emberektöl...

8/13 A kérdező kommentje:
Válasza:képzeld! én is amiatt a szutykos k.rva miatt jártam így,akit most én csalok az ex-el.Leesett?Es kis k.rva elvette a gyerekem apját,mert neki családos pasi kellett.Éb nem veszem vissza,nekem nem kell.CSak éreztetni akarom vele,milyen az,mikor egy 3. is benne vagy egy kapcsolatban,és milyen ember ő valójában...azt teszem vele,amit ő velem (velünk)
2012. szept. 20. 09:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Jézusom... tehát lesüllyedtél a szintjére...és most jobban érzed magad ettől?
2012. szept. 20. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö, ne haragudj, kérlek, akkor egy szt nem szoltam, igy tökéletesen megértelek! Sajnàlom:(((

De ezzel nem sokra mentél, jol mondjàk elöttem, ez nem a te szinted! Hagyd öket, hadd legyenek "boldogok", majd ràjön a szemét riherongy, hogy hiàba vette el töled a völegényed, vele se lesz jo a kapcsolat! szerintem ebböl szàllj ki de elöbb vigyél neki bizonyitékokat, és köpj a szemébe, hogy nesze, kellett neked elvenni, làtod, veled is mit csinàl!!

2012. szept. 20. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!