Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom szerelmes belém, akkor miért csalt meg?
Figyelt kérdés
Hónapok óta csal az exével.Nemrég derült ki.Nem szakítottam vele (nem akarom,hogy visszamenjen hozzá)2012. szept. 17. 15:47
11/20 anonim válasza:
Mekkora a korkülömbség köztetek? Igazából tök mindegy mit csinálsz, mert ha szakítasz visszamegy hozzá, de ha nem szakítasz akkor is csak titokban. Mert ha már hónapok óta csal akkor megoldja hidd el. De ha szakítasz vele legalább az önbecsülésed megmarad.
12/20 A kérdező kommentje:
én 26,ő 35
2012. szept. 17. 16:11
13/20 anonim válasza:
Igazad van, az ilyen pasit feltétlenül meg kell tartani! - és mutogatni vándorcirkuszban
14/20 anonim válasza:
Én a helyedben rég nem is gondolkoznék, hogy mi legyen annyira egyértelmű. 26 éves vagy keress egy olyat aki tisztel és megbecsül.
15/20 anonim válasza:
basszuskulcs, az exével ke.fél, és nem dobod ki...?
Nem szerelmes, ne haragudj! Engedd vissza az exéhez!!
Ui: Nem Mihàlynak hivjàk a sràcot?:(
16/20 anonim válasza:
Hnn itt mindenki mennyire önérzetes:D üdv a klubban Kedves Kérdező:) Ugyan ez az én történetem is. Bár elvileg az én párocskám megemberelte magát így 4 év után, babát várunk és én azt mondom érdemes harcolni, ha szerelmes vagy és ő sem akar elengedni. A többiektől pedig több megértést, mert aki még nem élt át ilyet nem igazán tudja mi is zajlik ilyenkor bennünk...
17/20 A kérdező kommentje:
Nyomozgattam.Jár hozzá-láttam.Mikor megkérdeztem,hol volt mikor nem vette fel a telefont,azt mondta otthon,a kocsiba hagyta a telót,azért nem vette fel.Hvtam a nőt,az se vette fel.De olyan aranyosan kimagyarázta magát...mit tegyek?
2012. okt. 4. 20:39
18/20 anonim válasza:
Tűrd a megaláztatást ahogy eddig is. Úgyis ezt akarod hallani
19/20 anonim válasza:
Küzdj! ne hagyd, hogy az a cafka nyerjen:D
20/20 anonim válasza:
ha vki igazan szerelmes, az gondolni sem tud masra. Miota vagytok egyutt? Miert gondolod, hogy neked ennel jobb nem juthat? En 38 eves vagyok, 26 eves koromban en is azt gondoltam, hogy nehez part talalni, meg soha nem lesz mas. A szokasos parak. Aztan az eletem teljesen felporgott, amikor ki tudtam lepni egy nem megfelelo kapcsolatbol...Elotted az elet. Nem kell letaborozni egy olyan pasi mellett, aki megalaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!