Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok vagyunk mindketten,5 hónapja szeretők. Megbeszéltük az elején, hogy senki nem akar elválni, csak szex meg haverság. Már lehetnek érzelmek?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy hamar vége lesz max. pár hét. Mindennap tartjuk a kapcsolatot, ha más nem emailben. AZ érzelmeimet nem tudom, hova tenni. Tudom, hogy "értelmetlen", amit csinálok és tisztességtelen is, ennek ellenére szeretnék vele lenni.2012. szept. 9. 08:53
21/23 anonim válasza:
ma 20:40 te tuti egy mimozalelkü kis nebàntsviràg vagy, ha neked ez sértö....Söt, tudod mit?!Védjük meg a hàzsaaàgtöröket, hiszen ugyanugy követendö példa, akàr az elhizàs! Holnap el fogok menni és ol szétba.sz.atom magam, hiàba van férjem! Mert ez a normàlis!! Pfff....
22/23 anonim válasza:
ezzel tudod hogy megcsalod a férjedet/feleségedet?
nem szex-elhettek semmi áron még gumival sem
ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok?
23/23 anonim válasza:
az ilyen ember mért házasodik de őszintén, nem bántalak nem is ítéllek el csak meg szeretném érteni miért jobb megalázni és átverni a másikat mint leülni és megbeszélni vele a problémákat?
Nem tudom lehet hogy maradi vagyok de sose csaltam még meg egyetlen pasimat se és nem tudok olyat elképzelni hogy félrelépjek, de lehet a te helyzeted, más kérdező.
Viszont ha nem akartok elválni és te már érzelmileg is a szeretődhöz kötődsz abból sok jó nem fog kisülni valószínűleg egy idő után már csak vergődni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!