Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasok vagyunk mindketten,5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok vagyunk mindketten,5 hónapja szeretők. Megbeszéltük az elején, hogy senki nem akar elválni, csak szex meg haverság. Már lehetnek érzelmek?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam, hogy hamar vége lesz max. pár hét. Mindennap tartjuk a kapcsolatot, ha más nem emailben. AZ érzelmeimet nem tudom, hova tenni. Tudom, hogy "értelmetlen", amit csinálok és tisztességtelen is, ennek ellenére szeretnék vele lenni.

2012. szept. 9. 08:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Ehhez csak annyit tudok hozzàfüzni kérdezö, hogy lépj ki. Mind a két kapcsolatbol. Undorito amit müveltek...Nem fejtem ki böveben a véleményem, mert màr 2x kivàgtak.....Csak annyit kivànok, hogy szivjàtok meg mindketten, téged meg forgasson ki minden vagyonodbol a szerencsétlen hàzastàrsad!
2012. szept. 11. 19:23
 12/23 anonim ***** válasza:
24%

nem tudom felfogni hogy képes valaki a házastársát elárulni. mi a tökömért vetted el ha nem vagy képes hűséges lenni hozzá?

undorító, komolyan.

vagy csak én vagyok ilyen maradi? hogy tisztelem a férjemet akinek örök hűséget fogadtam és nem mászom be más ágyába...

ha nem tudod a gatyádban tartani a farkad akkor nem neked való a házasság!!!!!

szabadítsd meg a feleséged, hogy megtalálhassa a saját boldogságát. te meg ásd el magad!

26/N

2012. szept. 11. 20:39
 13/23 omba ***** válasza:
100%

20:39-es!

Miféle gatya, miféle farok, miféle feleség? :O

2012. szept. 11. 22:53
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Imádom, a "gondolj bele, ha veled tennék ezt" válaszokat. Barmok. A kérdésre kell válaszolni, az én válaszom a következő: Igen, lehetnek, főleg a nők hajlamosak arra, hogy testi kapcsolatból érzelmi kapcsolat alakul ki - még ha egyoldalú is. Mi ilyenek vagyunk, akivel szexelünk, érzelmileg is kötődni kezdünk hozzá, még ha úgy kezdődött is, hogy csak szex. Tapasztalatból mondom. Persze szerintem férfiaknál ugyanúgy előfordul, csak azt nem tudom tapasztalatból :), de nőknél biztos!
2012. szept. 14. 08:38
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

Megette a fene azt a hazassagot ahol egy 3. segit.Azt a kapcsolatot is ami csak szex ilyen nincs valamelyik csak var erzelmet a masiktol hiszen nem alatok vagyunk emberek es az erzelekkel futott szex miatt vagyunk emberek.

Szereto mindig egy potcselekves potol valamit ami hianyzik a kapcsolatbol szex turelem odafigyeles stb DE ez konnyen megoldhato a sajat partnerral is csak ugye ahoz erofeszites es ido kell es foleg a buszkeseg feretetele.Ha egesz nap nincs intimitas es parbeszed odafigyeles a hazastarsak kozott akkor nincs jo szex es jo kapcsolat. A hazassag egy olyan mint egy nyerogep dobalni kell bele sok sok penzt mire valamit visszakapsz.Aki erre lusta marad a konnyu megoldas szereto mint hianypotlo.

2012. szept. 14. 09:30
 16/23 anonim ***** válasza:
73%

szerintem elképzelhető, mert nagyon szorosan lógtok egymáson.

Wlárulod te melyik fél vagy? F/N?

2012. szept. 14. 21:36
 17/23 anonim ***** válasza:
69%
miért kellett lepontozni?
2012. szept. 15. 15:03
 18/23 anonim ***** válasza:
válasza: talán mert nem konstruktív a válaszod? Talán még sértő is?
2012. szept. 15. 20:40
 19/23 anonim ***** válasza:
25%
a lofact...csakigazam van, ami sokaknak ba.ssza a csörit.
2012. szept. 15. 21:38
 20/23 anonim ***** válasza:
a lofact...csak igazam van, ami sokaknak ba.ssza a csörit.
2012. szept. 15. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!