Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom! Szintetek mit tegyek hogy neki is fájjon? Nekem hatalmas fájdalmat okozott, csaljam meg én is vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 20:44
11/26 anonim válasza:
Megyek én is,az már 3. Bele fog halni a fájdalomban. ÉS miután megoldottuk hogy lelkileg fájjon neki a visszacsalással,én jól tökön is rúgom egy acélbetétessel. NA mit mondasz?
12/26 anonim válasza:
Szakits vele es ne vegyel rola tudomast.
13/26 anonim válasza:
Ha még ezek után mindig vele vagy akkor meg is érdemled! :S
14/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok már vele </3
2012. aug. 26. 20:59
15/26 Hole Hunter válasza:
Vagy túllépsz a dolgon, vagy keresel másik pasikát. Nincs több lehetőség.
16/26 anonim válasza:
Dobd ki a francba. Ha megbocsátasz neki máskor is megtörténhet, ezt ne feledd. Ha dobod és nem fáj neki, tudod hogy nem is szeretett. Ha dobod és fáj neki akkor legalább tanul belőle.
17/26 anonim válasza:
Szerintem is keressél másik "pasikát" és takarítsd ki az életedből az utolsó porszemet is ami rá emlékeztetne,,,úgy mint egy rossz kabátot,,vesd le és dobd a szemétbe,,,hidd el "ott a heje"! :)
19/26 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
nem vagyok már vele </3"
20/26 anonim válasza:
Megcsalni valakit nem erény. Ha megtennéd semmivel sem lennél jobb nála.
Ne állj szóba vele, és lépj tovább. Magát minősítette, nem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!