Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 24/F

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már lassan 4éve együtt vagyunk és előtte nem igazán volt időm kiélni magam. Az utóbbi pár hétben megismertem pár igazi bombázó csajt, akik közül ketten is "udvarolnak" nekem, de tegnap egyikük konkrétan közölte velem, hogy szeretné, ha rendesen megdugnám. Én hűséges típus vagyok, de a 4év az 4év és nem sűrűn kapok ilyen ajánlatokat. Mit tegyek? Barátnőmet nem akarom megcsalni, de egy ilyen helyzetet sem szivesen hagynék ki. Vélemény?

2012. jún. 17. 00:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vágd be a lompost!
2012. jún. 17. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Most miért kell a mi véleményünk?Tudod jól,hogyha megteszed,akkor a többség el fog ítélni...neked kell döntened...
2012. jún. 17. 00:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Gondolj ránk, akinek még nő sem jutott.

Ha értünk nem teszed meg, akkor megkereslek, haver!!! ;)

2012. jún. 17. 00:35
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Hát elég bunkó vagy, ha elhagyod a barátnődet, akit elvileg szeretsz néhány jött-ment r*bancért, akik megtetszettek... Ezek szerint mégsem vagy elég hűséges, ha egyáltalán ilyen kérdés merül fel benned...
2012. jún. 17. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítéllek el de ha már megfordult a fejedben, hogy megdöntenéd azokat a csajokat és túl hosszúnak tartod a már együtt töltött időt a barátnőddel és magad is mondtad, hogy nem éltél még akkor nincs más hátra, mint a szakítás. Nem hiszem, hogy ezek a gondolatok elmúlnának a jövőben, később valószínűleg megint előjönnének. Szerintem élj még!
2012. jún. 17. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy paraszt vagy hogyha a k.rvát választod. Viszont ha így teszel, előbb szakíts a barátnőddel és ne vesztegesd az idejét.
2012. jún. 17. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhagyni a barátnőmet, mert szeretem őt, csak mind a ketten az elsők vagyunk egymásnak és kicsit rám tört a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy másik lánnyal. Nekem is eszembe jutott, hogy később, ha mondjuk már házasok vagyunk meg lenne gyerekünk, akkor sokkal nagyobb baj lenne ez az egész. Csak szimplán csábít a dolog, de tűrtőztetem magam, mert a barátnőm többet ér nekem. Amúgy meg akinek volt már hosszabb kapcsolata, az ne álszenteskedjen itt nekem, mert le merném fogadni, hogy azoknak is megfordult már ilyesmi a fejében. Nálatok amúgy mi számít megcsalásnak? Jah, és írjatok kort és nemet is.
2012. jún. 18. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Csábító, de inkább ne dugd meg őket...
2012. jún. 25. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Abszolút voltam ebben a cipőben, nekem egy haverom erre annyit mondott, hogy a p1na az p1na. Ő elhagyta a barátnőjét egy ilyen numeráért, majd amint övé lett a másik csaj, megbánta az egészet, de visszacsinálni már nem lehetett. Összejött újra a volt csajjal, de nem lehetett már megmenteni a dolgot. Amikor én álltam egy ugyanilyen döntés előtt, akkor ő volt, aki figyelmeztetett, hogy nagyon meg fogom bánni, nem tettem meg. Egyik csajjal dugni olyan, mint a másikkal, de jó párkapcsolatot kiépíteni NAGYON ritkán és nehezen sikerül. Ha tényleg jól érzed magad a pároddal. szereted őt, és csak a kísérletezés és a sztorik gyűjtése motivál, akkor hidd el, nem éri meg.

A szép az az egészben, hogy ha majd a barátnődre tör rá a vágy valaki felé, ő majd megmagyarázza szépen, hogy ha ilyet érez, akkor már elmúlt a szerelem, aztán dőlhet is romba minden; ez is személyes tapasztalat.

2012. jún. 25. 17:12
 10/11 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ha a barátnőddel minden jó akkor minek. Testileg van baj vele? Mert arra is van megoldás. Itt most választanod kell vagy elhagyod és megrakod a másikat, vagy marad minden így. Szerintem nem vagy szerelmes csak elvagy mellette ha megfordul a fejedben.
2012. jún. 25. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!