Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 24/F
Gondolj ránk, akinek még nő sem jutott.
Ha értünk nem teszed meg, akkor megkereslek, haver!!! ;)
Abszolút voltam ebben a cipőben, nekem egy haverom erre annyit mondott, hogy a p1na az p1na. Ő elhagyta a barátnőjét egy ilyen numeráért, majd amint övé lett a másik csaj, megbánta az egészet, de visszacsinálni már nem lehetett. Összejött újra a volt csajjal, de nem lehetett már megmenteni a dolgot. Amikor én álltam egy ugyanilyen döntés előtt, akkor ő volt, aki figyelmeztetett, hogy nagyon meg fogom bánni, nem tettem meg. Egyik csajjal dugni olyan, mint a másikkal, de jó párkapcsolatot kiépíteni NAGYON ritkán és nehezen sikerül. Ha tényleg jól érzed magad a pároddal. szereted őt, és csak a kísérletezés és a sztorik gyűjtése motivál, akkor hidd el, nem éri meg.
A szép az az egészben, hogy ha majd a barátnődre tör rá a vágy valaki felé, ő majd megmagyarázza szépen, hogy ha ilyet érez, akkor már elmúlt a szerelem, aztán dőlhet is romba minden; ez is személyes tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!