Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek az úgymond "lány haverommal"?
Már 7 hónapja van barátnőm, szeretem is,komoly kapcsolat, de volt egy veszekedésünk 3 hónapja, másik srác jött a képbe aki "jó haver" szöveggel akart rámozdulni, de nem jött össze neki, és pár simogatást is kapott tőlem.
Volt egy 4 napos kirándulás szerüség az iskolánkban, estére csajok srácok az úgymond " nem veréb" része csajok szobájába mersz-felelsz unalom. Köztük egy lány, aki minden fiút kritizált mert csúnyák, bármi más, de engem csak azért szólt le, hogy távolodjak tőle. Én meg hülyültem vele, hiába hogy "nem bírom".De az este folyamán átjöttek a mi szobánkba, beszélgettünk először, filmeztünk, körülöttünk a srácok és 3 barátnője. Én egy fél üveg whisky meg sok pálesz után elkezdtem mondani dolgokat, hogy véleményem róla stb..., ő neki is adtam piát, de csak bejátszotta hogy részeg. Smároltunk, tapiztuk egymást, ujjazás meg minden, nagyon vad és jó volt, később elárulta részeg sem volt, és azt akarta elhitetni velem mikor másnapos voltam hogy én másztam rá (poénbol). És közben is elhangzott tőle "necsináljuk, mert mi csak barátok vagyunk", utána énis mondtam neki, de annál inkább jobb és hevesebb volt... Nem bírtunk megállni, izgi volt minden.
Szeretem a barátnőmet, szóval elég f*szoponak tart pár ember most, de ezek után:
a csajszival keveset beszélünk mert nem büszke rá hogy van barátnőm és kikezdett velem, de én szeretnék vele pár ilyet még, esetleg többet is, mivel közeledjek vajon ezentúl? mert eddig ügyet sem vetettem a hölgyre.
14,5F (én, a hölgy és barátnőm egy suliban, az iskolában én olyasféle "balhés nagymenö" vagyok, aki mindenkinek hirérték, szóval sokat beszélnek rólam....)
"sajnos korán értem meg"
a francokat. totál éretlen vagy, nem kéne a nagymenőt játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!