Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy fiúra "rámászik" egy csinos lány és erre ő azt mondja hogy bocsi van barátnőm?
Figyelt kérdés
mert olyat már sokszor hallottam hogy egy lánnyal flörtölni akart gy helyes pasi és azt mondta neki hogy bocs van barátom. de ezt fordítva még nem hallottam! létezik ilyen?2012. máj. 12. 21:13
22/26 anonim válasza:
Ahogy elnézem sok válasz azt mondja ilyen nincs, tehát (amennyiben ezeket a válaszokat pasik adták) ha nektek van barátnőtök és rátok repül egy csinosabb csaj, akkor sutba dobjátok a hűségeteket?
23/26 anonim válasza:
Képzeld, az én párom is ilyen. S ha megbecsülöd, és ápolod a kapcsolatod, akkor egy nő sem tudja elcsábítani. S teljes mértékben heteroszexuális.
A legkicsapongóbb férfinak is megvan az a nő valahol, akit a világ legjobb nőjével sem lehetne "meghatni".
24/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! hát lég sokszínűre sikeredtek de még várom az újabbakat! ment mindenkinek a zöld ujjacska :)
2012. máj. 13. 20:48
25/26 anonim válasza:
A leghűségesebb pasiból is előbújik a vadászösztön,ha egy nő elég kitartóan nyomul rá,és még szebb is,csinosabb is mint a barátnője.Meg a hiúság is nagy szerepet játszik,hogy íme,milyen jó pasi vagyok buknak rám a anők.És ez független attól,milyen régóta van kapcsolata az illetőnek.Ha jön a vágy...nincs megállás...szerintem...(ez az én tapasztalatom a férfiakról)
26/26 anonim válasza:
utolsoval teljes mertekben egyet ertek, 35 vagyok, eleg sok (es csak) komoly kapcsolatom volt, szereny pasik, nem a vagany gyerek stilus, akiket pont e miatt kerulok es kerultem, de hat... a vàgy az vàgy.... annak nem lehet ellenallni (na meg a ferfiui hiusag)... tehat en mar nem nagyon remenykedek, hogy meglesz az a pasi, aki ha jon egy jo tyuk, nem dol be neki....... (vagy en vagyok olyan szerencsetlen, hogy "csak" ilyenekbe futottam bele? meddig kene meg varjak, egy elszart hazassag es egy 12 eves gyerek utan? en mar nem remenykedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!