Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik olyan hogy egy fiúra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy fiúra "rámászik" egy csinos lány és erre ő azt mondja hogy bocsi van barátnőm?

Figyelt kérdés
mert olyat már sokszor hallottam hogy egy lánnyal flörtölni akart gy helyes pasi és azt mondta neki hogy bocs van barátom. de ezt fordítva még nem hallottam! létezik ilyen?

2012. máj. 12. 21:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
képzeld van!
2012. máj. 12. 21:40
 12/26 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
81%

Létezik, akkor szívesen megismerném. :)

21/N

2012. máj. 12. 21:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik, az én barátom is ilyen. Nem tudom miért tartják egyesek "homokosságnak" a hűséget. Ahogy egy csaj mondhatja, hogy van barátja, úgy egy pasi is, hogy van csaja. Nem tudom mi ebben olyan kirívó. Ha egy pár szerelmes egymásba, akkor jöhet a világ leghelyesebb pasija/csaja, akkor sem engednének a csábításnak.

23/L

2012. máj. 12. 21:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt. Amikor nagyon nyomult, elhintettem, h van barátnőm.
2012. máj. 12. 22:00
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Ha létezik is ilyen fószer aki erre képes lenne,vagy ahogy itt a tyúkok emlegetik:"normális pasi".Azt a nők nagyrésze úgyis visszautasítja mert vagy külsőre nem elég Superman vagy nem tud olyan lehengerlő profizmussal ismerkedni mint George Clooney.Így aztán,inkább összejönnek a "menőgyerekkel",aki úgy hajtja a nőket mint a kakas a barmofiudvarban a pipiket.Amikor meg megtudják hogy a menőgyerek fűvel-fával kefél a hátuk mögött,akkor megy a gyk.hu-n a sírás hogy milyen szemétláda a pasik 99%-a.
2012. máj. 12. 22:15
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
a kárdező túl fiatal, előítéletes és ostoba. mi az h a pasik 99% ilyen? nevetséges. MNK!!
2012. máj. 12. 22:37
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Igen létezik ilyen kedves kérdező!
2012. máj. 12. 22:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Péééldául én is ilyen vagyok. Úgy gondolom magamról hogy komoly értékrendem van, és számomra nagyon fontosak az emberi értékek amik manapság kiveszőben vannak, de én vagyok akkora bolond hogy még keresem őket. Lehet kicsit régimódi vagyok? :)

Tehát ha lenne barátnőm biztos hogy lekapcsolnám. HA nem lenne, noss akkor is... és itt jön be az amivel kezdtem. Engem ne a testével akarjon megvenni, ahhoz a legtöbb bárgyú nőnek is van esze(esze hahaha). Nekik megvannak a szellemi szintben hozzájuk illő partnerük, de velem mellé lőttek az ilyesmivel. Arról nem is beszélve, hogy nálam ez az egész egy éjszakás dolog nem pálya.

Megjegyzem nem vagyok b*zi. Így is megtalálom akit kell és még normális emberi kapcsolat is van köztünk, igaz macerásabb, fárasztóbb az egész de megéri, legalább is nekem.

2012. máj. 12. 22:45
 19/26 anonim ***** válasza:
79%

Igen van. Pár éve el akart csábítani egy lány, ezért beszervezte a barátnőjét, mivel tudta, hogy az egyetlen álmom amiért nagyon odavagyok és még nem valósult meg az a 3-as. Együtt hívogattak egy napon keresztül, szinte könyörögtek, hogy menjek. Fényképeket küldözgettek magukról ahogy csókolóznak, stb... De nem mentem, mert párkapcsolarban voltam. Pár héttel később a nőm lelépett egy idiótával akivel egy karácsonyi bulin ismerkedett meg. Pár hónapig húzták, azóta egyedülálló.

Ennyit arról, hogy a férfiak milyen parasztok és mennyire a farkuk után mennek. Természetesen nem mondom, hogy ez általános jelenség, de a "létezik-e ilyen" azért erős. Igen, van nagyon sok és nem csak olyan aki homokos, hanem olyan is akinek van tartása.

2012. máj. 12. 23:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti nem engedném, de még nem akart senki rám mászni
2012. máj. 13. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!