Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, én visszaengedném, mert látszólag megbánta. Ha visszaengedném akkor nem tisztelne már annyira se?
Én tényleg gondolkozok hogy visszaengedjem,és látszik hogy megbánta,sokat hív..de félek hogy ha visszaengedem akkor nem fog már úgy becsülni,mert azt hinné hogy én ilyen gyenge vagyok akivel bármit meg lehet tenni...
mit tegyek?
Amúgy kihangsúlyoznám hogy egyáltalán nem biztos hogy bármi gond lett volna a kérdező szexuális teljesítményével!
Nagyon jó dinamikus sex mellett is előfordul megcsalás.. ha olyan az egyik fél..
Úgyhogy kérdező nehogy készpénznek vedd hogy bármi gond lenne veled.
jó látod a helyzetedet.
mit egyél?
NE HIGGY A BOCI SZEMEINEK!!!!!!!!!!! HAZUDIK! Nők már csak ilyenek, azt hiszik nekik minden szabad.
Ha visszafogadod 1x, akkor ott fog megcsalni és átverni ahol nem szégyell..
Akik a szexuális tejesítményemet vonták kétségbe,azoknak csak azt üzenem hogy kerüljenek ebbe a helyzetbe majd megtudják amit én érzek.
Ezelőtt én is csak beszéltem,vádaskodtam...
14:08
Tudnám hogy miért kell sírni egy ilyen olcsó kis r*banc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!