Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a húgomat megcsalja a barátja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A tesóm 16 éves, a pasija neki az első. Nagyon kislány még. A srác egy gyökér(18), és a volt barátnőjével járok edzésre, aki nem tud arról, hogy a húgommal kavarnak, de ma ujjongva közölte (bár állítólag már nem szereti), hogy újra összejöttek. Na, most mit csináljak?2012. máj. 2. 22:14
11/15 anonim válasza:
ne avatkozz bele. csak téged utálna jó sokáig. inkább kezd el kiábrándítani a fiúból és nem kell szeretned, ha róla van szó. de a hibáiból neki kell tanulnia és nm neked
12/15 anonim válasza:
Lehet h csak vissza akarja kapni és ezért ármánykodik. Ha meg igaz akkor mondd el. Legalább a kislány szerez némi élet tapasztalatot.
28F
13/15 anonim válasza:
Miért a tesóját utálná azért, mert a barátja megcsalja?
14/15 anonim válasza:
én a hugod pasijának mondanám el,h.mit hallottál és kitol...Teljesen mindegy,hogy mi lesz a válasz,biztos beszaratod..ha igaz azért,ha nem meg azért.Hugodnak még ne szólj!S ha igaza van annak,aki azt írta,h. így akarja oket szét szedni?Azt,h. tudja.e,h. a huga vagy,nem biztos,h. megtudod az igazat.Ha megcsalta,legalább észhez tér,vagy elhagyja...ki tudja? ne monj ilyeneket a hugodnak,olyan szerelmes,az is lehet,h. rajtad csattana.Ha meg ilyen gyokér,ugy is ki fog derulni.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek. Rákérdeztem mindkettőnél, és mindkét lány közölte, hogy minden rendben :). Nos, ma találkoztam a húgom sulijában a pasival, közölni akartam vele, hogy vagy ő, vagy én mondom el mindkettőnek, de kicsit túl felhúztam magam, úgyhogy be is húztam neki egy elég nagyot... Ez meg egy elég nagy nyominger... Mármint vissza nem lenne ereje ütni. Úgyhogy kb vérző orral kért bocsánatot a húgomtól, aki kidobta. A másik lánnyal holnap találkozom, kikérdezem majd :P
2012. máj. 3. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!