Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Messenger aktív állapot irja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Messenger aktív állapot irja a zöld pöttyött hajnalba de allítása szerint nem volt fent? Van ilyen messenger hiba vagy hazudik nekem?

Figyelt kérdés

ma 10:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%
Van egy csomó id*óta, akik nem kapcsolják ki a netet, amikor nem használják a telefont. Ez az oka.
ma 11:43
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább már ilyen megszállottság a részedről.
ma 11:44
 23/32 anonim ***** válasza:
Szóval jobban hiszel egy gépnek, mint egy embernek!
ma 12:16
 24/32 anonim ***** válasza:
55%

Miért idióta? :D Én se kapcsolgatom a netet, minek?

ma 12:19
 25/32 anonim ***** válasza:

Van ilyen.

Anyukámat sokszor napokig elérhetőnek jelzi olyankor is, amikor tudom 100%-ra, hogy nincs fent.

ma 12:31
 26/32 anonim ***** válasza:
15%

Jó hülye vagy, már bocs. Így lényegében önként nyomkövetőt hordasz magadnál.

Meg amúgy idegesítő, hogy amikor bemegyek a pennybe, nem tudok kapcsolódni a wifire, mert a sok szerencsecsomag nem deaktiválja a telefonján a wifit, automatikusan rákapcsolódnak a wifire, miközben nem is használják, nekem meg nem marad üres slot.

ma 12:34
 27/32 anonim ***** válasza:
55%

Oké, újra lehülyéztél, tudomásul vettem, de az én kérdésem az volt, hogy MIÉRT idióta/hülye aki nem kapcsolgatja folyton a netet?

ma 12:57
 28/32 anonim ***** válasza:

26:

Neked minek, hisz a sajátod is lekapcsolod... 🤔

Sóhervagyí, mi?!? 😁

ma 13:05
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kapcsolom ki, amikor nem használom.

ma 13:16
 30/32 anonim ***** válasza:
Zöldnek mutat sokszor akkor is, ha nem vagy online
ma 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!