Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Messenger aktív állapot irja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Messenger aktív állapot irja a zöld pöttyött hajnalba de allítása szerint nem volt fent? Van ilyen messenger hiba vagy hazudik nekem?

Figyelt kérdés

ma 10:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért baj? Amúgy ha fb-n van fent, azt is aktivitásnak jelzi a messenger. Nem nézegetheti a fb oldalát éjjel, ha nem tud aludni?
ma 11:19
 12/32 A kérdező kommentje:
De nézegetheti csak akor miért tagadja le? Nem lenne belőle bajom ha nem tagadná le. Így persze hogy azt gondolom vaj van a füle mögött
ma 11:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy jobb a békesség alapon. Vagy tényleg nem nézegeti. Kicsit beteges ez a gyanúsítgatás.
ma 11:22
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor mutathat zöld pöttyöt. Volt, hogy ott aludt mellettem az ágyban és elérhető volt messengeren. Semmit nem jelent az a zöld pötty!

De már régen rossz, ha ilyeneken kell rugózni

ma 11:24
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak a telefon töltöget valamit, vagy frissítést keres, vagy bármi. Nyilván aludni fog éjszaka ha reggel korén kell kelnie.
ma 11:26
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Mivel jelezhet tévesen a messenger, így nem tudjuk alszik e a párod éjjelente.

Ami biztos, hogy Te viszont fent vagy éjjelente a messengeren, ha látod az aktivitását. Tehát e kérdés TE mit csinálsz éjjelente fent? Kérdezte már a párod? Vagy ő normálisabb mint Te?

ma 11:26
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
16- várja, hogy zöldre váltson a pötty. Ahelyett, hogy aludna :D
ma 11:28
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen gyanúsítgató exem, aki nem hitte el, hogy a messeger random mutatja a jelenlétet. Egyszer leültem mellé, hozzá sem nyúltam a telefonomhoz és mégis aktívnak mutatott. Hagyd ott szegényt, jobban jár.
ma 11:38
 19/32 anonim ***** válasza:

Erről egy vicc jut eszembe. Férj hazaér, feleség átnézi a zakóját és így szól:

- Drágám, nem találtam egy hajszálat sem a zakódon. Azonnal mondd meg, hogy ki az a kopasz k--va, akivel megcsalsz!

ma 11:42
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fent este, reggel mikor fellepek akkor latom h fent volt, en nem birok fent maradni ejfel utanig
ma 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!