Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki félrelépett már vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki félrelépett már vagy tervezi, mi az oka?

Figyelt kérdés
tegnap 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%

Ő nincs velem nőzik nem szeret!

Ha nem szeretném nem mennék ebbe tonkre es nem más pasi ápolgatná a lelkem.

tegnap 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Am a kérdés a gerinctelen ha leirja vki a miérteket, akkor lepontozzák.
tegnap 12:59
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
A másik pasi csak miatta van vigasznak. Amugy nem is érdekelt soha más. Csak ő.
tegnap 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

13: ha valakit szeretsz de valamiért megbeszélitek, hogy lehet mással is valami szexuálisan, az nem megcsalás.

Ha nem beszélitek meg és van ilyen, az megcsalás. De ha szereted és leszar, csajozik, ergo csak lábtörlőnek tart, akkor te mit szeretsz benne?

Ha pedig jössz a dumával, hogy az érzéseidnek nem parancsolhatsz, mert ide fajult a kapcsolat az érthető.. de ha valaki nem szeret, megaláz akkor tovább kell lépni. Te ehelyett lesüllyedtél a szintjére és "csalod" amit ő valószínűleg leszar. Szóval ketten éltek társas magányban, te megmagyarázod magadnak meg másoknak (itt most nekünk), hogy te áldozat vagy, te nem tehetsz róla. Hiába próbálod validálni, hogy miért csalod vissza, szánalmas az egész amit te kapcsolatnak nevezel.

tegnap 13:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Hűtlenhez akirol sugárzik hogy másokat keres meg stb, nem kell hűnek lenni. Mi a sz.rnak?

Az nem kapcsolat.

Van aki vigasztal aztan majd hozza az élet a többit neki vmi d.gopajtikat nekem más barátot vagy az is lehet kirugják aztán kimegy külfoldre vagy en találok vmit. Zajlik az élet nélkulem is.

tegnap 13:30
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

En a sajázvakaratom nem a gyk-ét. En ha a párommal akarok lenni akkor vele vagyok.

Mindenki más meg csinál amit nem akar. Fekudjenek le ők olyannal akivel nem akarnak meg járjanak ők olyannal akivel nem akarnak meg hagyják el ők azokat akiket szeretnek, meg dobják ki ők a gyerekuket az ablakon. Éljenek mások ugy ahogy ők nem akarnak.

En viszont az én akaratom szerint élek.

tegnap 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

Félreléptem, mert nem törődött velem, csak a munkája érdekelte meg , hogy a 3 ételhordozója minden nap tele legyen különböző étellel.

Fél év után elmondtam neki, elköltöztem és kérvényeztem a válást.

Akivel félreléptem nem sokáig éltünk együtt. De örültem, hogy jött az életembe.

tegnap 14:14
 18/18 anonim ***** válasza:
40%

Na ugyanaz erre egyik nulla másik 100.

A legtobb nő csak a parja miatt megy félre mert tönkreteszi a párja lelkileg.

tegnap 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!