Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti lélekben elhagytátok a partnernőtöket, amikor megcsaltátok?
Figyelt kérdés
Mert aki mással is szexel, főleg ha rendszeresen, az lélekben elhagyott, vagy melletted sem volt soha. Ha pl csal valakivel aki régebbről megvan mint te.jan. 21. 17:16
1/3 anonim válasza:
Ahol kikacsintgatnak ott már nincs "szellemi közösség"/ összetartozás a másikkal.
2/3 anonim válasza:
Nem. A feleségem betegsége miatt nagyon elhízott mint testileg mind arcilag sokat változott és külsőleg nem az nő akibe valaha beleszerettem. Igénylem a társaságát, a szelleme még mindig a régi, de 1 évben kb 1-2 alkalommal van szex. Sajnos nem vonz a látványa éppen ezért full sötétben szexelünk. Már többször felvetődött a szakítás témája és nem én hoztam fel, a feleségem kérdezett rá, hogy boldog vagyok-e még mellette? Kegyes hazugság? Átgondoltam és szexen kívül semmi nem hiányzik a kapcsolatból azt meg megkeresem máshol. 50+ vagyunk
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ez a helyzet, 2 es, próbálj kedves lenni vele, udvarolni neki, hátha kedve lenne h megint nő legyen. Az az érzésem, hogy van valami megoldatlan konfliktus köztetek, ami miatt elhanyagolta magát és téged már nem lát férfinak. Ha te ezt úgy oldod meg, hogy továbbra is félrejársz, vége lesz a házasságnak.
jan. 23. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!