Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy beszéljek erről páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek erről páromnak?

Figyelt kérdés
párom dolgozott ezért a barátját kérte meg hogy jőjön ki értem az állomásra kocsival. amikor hazaértünk és elköszönni készültünk megcsókolt. nem számítottam rá váratlanul ért. magam sem értem miért de annyira jól eset. csókolózni kezdtünk a kocsiban és a lakásban meg történt aminek nem lett volna szabad. most meg nagyon hülyén érezzük magunkat mindketten. úgy érzem el kellene mondanom páromnak de nem merem

jan. 21. 11:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Mennyi idősek vagytok és milyen mély a kapcsolat?

Szerintem te is tudod, mi a helyes megoldás.

jan. 21. 11:20
 2/16 anonim ***** válasza:
56%

Az az egyenes és tiszta dolog, ha kitálalsz. Tudod jól, hogy rossz dolgot tettél, és ennek következményei vannak.

Ha titokban tartod, annak is. Jó embernek tűnsz a leírás alapján, szét fog marni a bűntudat.

Jobban jár mindenki, ha elmondod, aztán megbeszélitek.

jan. 21. 11:21
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Mind ketten hallgassatok a történtekről . Amiről nem tudnak az nem fáj . Hány évesek vagytok, van gyerek ?
jan. 21. 11:23
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
#3 Ja, sokkal jobb, ha majd évek múlva eljár a haver szája vagy valami. Akkor a megcsaláson kívül még a hosszú ideig tartó folyamatos hazugság is ott lesz a lelkén.
jan. 21. 11:26
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
#4 11-26 óra : A kérdezőt a párja kirakja , a barátjával megszakad a kapcsolat , plusz őt is kirakja a párja . Nincs jó megoldás , a lehető jobb meg oldást kell választani még akkor is ha 1 gerinctelen megoldással jár .
jan. 21. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

#5 Eleve a haver kezdte az egészet (attól még a Kérdező belement, nem a haver az egyetlen aki saras)

Alap dolog, hogy nem hajtunk rá a "barátunk" csajára, akkor sem, ha álomnő. Alap tisztelet a másik felé. Milyen barát az ilyen?

Csak ismételni tudom magam: ha bármikor is kiderül - és nincs garancia, hogy ne - akkor így is, úgy is esélyes, hogy kirakja a párja. Ha mindenképp ez lesz, akkor is az a jobb megoldás, hogy még most, és nem kell majd akár közös házon egyezkedni, több évet kidobni.

Plusz ha még "frissen" odaáll, akkor akár a megbocsátás esélye is nagyobb.

Illetve egyértelműen bűntudata van a Kérdezőnek. A lelkiismeret gonosz démon is tud lenni.

Én ezt látom a jobb megoldásnak.

jan. 21. 11:42
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Ez kedves 5, akkor igaz, ha a kérdezőnek nem fontos a gerince!

A döntéseink mutatják meg jellemünket: vagy egy "kényelmes" út és van egy morális (helyes) út! Melyiket választja, mindenkinek a szíve joga, de onnan kezdve nyugodtan lehet rá jelzőket aggatni annak függvényében, miképp cselekedett.

Más kérdés, hogy a gond már megörtént... Ez csak a felelősség vállalásáról szól.

Később, ha a haver egóból büki a dolgot, 10x nagyobbat fog csapni.

jan. 21. 11:44
 8/16 anonim ***** válasza:
21%

Legyen a ti 2- tök titka!

Így jár mindenki legjobban.

jan. 21. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Ki fog derülni mert fogtok még ti szexelni. Úgyhogy ha volt merszed megcsalni akkor legyen bátorságod a párod elé állni és elmondani. Ha olyan pinamumus, vagy papucs úgyis veled marad. Ha meg nem ott lesz a haverja szórakozni. Jól jársz ígyis- úgyis.
jan. 21. 12:02
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Nem engedte ideirni azt az egyetlen szot ami eszembe jutott.

Konnyuveru, felelotlen, fehermaju, csapodar noszemely.

jan. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!