Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudnátok tanácsokat adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 5éves kapcsolatom van vannak hullámvölgyek sok vita féltékenykedés a részemről. Viszont nemtudom már eldönteni hogy biztos jók e a megérzéseim vagy már túl gondolok minden kis apróságot és közbe meg semmi okom a félelemre. Viszont ezzel rontom el akkor a kapcsolatot. Szerintetek ha a páromnak a hátam mögött lenne olyan akit kedvel vagy már ismerkednek is,szereti. Akkor lennének valami jelek,?És ha igen akkor mik lennének azok. Sokszor kérdeztem már töle leültünk beszélgetni. De mindig a válasz pozítív volt,vagy hogy betegesen féltékeny vagyok már. Aki volt már ilyen helyzetbe azoktol szeretném kérni hogy legalább egy két észrevételt irjanak hogy milyen jelei vannak ha titokba igazaból megvagy csalva nem is testi kontaktussal hanem viszonyokról.

jan. 21. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

- Több telefon nyomkodás, telefon dugdosás.

- Megváltozott, megszokottól eltérő napirend (hamarabb megy dolgozni, tovább marad, hirtelen túlóráznia kell stb)

- Megváltozott szexuális szokások, ez lehet pozitív és negatív is ( nincs kedve szexelni vagy éppen ellenkezőleg, úgy érzed jobban kíván, olyan dolgokat csinál az ágyban amit eddig nem)

- Nem figyel rád, sokszor bambul, mintha ott sem lennél. Aztán persze észbe kap és "visszatér".

- Megváltozott szokások ami a külsőt illeti. Jobban odafigyel magára minden téren. Pl: haj, ruházat, illat

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Ezeket mind magamon tapasztaltam...akkor persze úgy gondoltam nem viselkedek furcsán vagy feltűnően.

Utólag visszagondolva, dehogynem...

34/N

jan. 21. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

A részedről már nem annyira stabil ez a kapcsolat és mindent megteszel, hogy produkáld hogy igazad van, féltékenykedsz és keresed az okokat, és Ismered-e a mondást, hogy aki keres az talál.

az okot keresd meg magadban, tegyél fel kérdéseket, őszintén önmagadnak

Szereted-e őt teljes szivedből? Szereted –e önmagad aki mellette vagy? vagy keress egy szakembert

jan. 21. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
21%
Inkább szakíts és hagyd, hogy normális életet éljen szerencsétlen. Veled baj van.
jan. 21. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Miért nem bízol a párodban? Van valami, amivel okot adott arra, hogy ennyire kételkedj benne? Vagy esetleg az előző kapcsolatodban megcsaltak és rá is kivetíted az ebből fakadó bizalmatlanságodat?

Én szintén öt év után kezdtem látni a jeleket, bár a baráti társaság szerint már szinte kibökte a szememet a sok jel, de nem akartam észrevenni, mert szerelmes voltam.

A jelek a következőek voltak:

- Ha találkoztunk, mindig le volt némítva a telefonja, sokszor lefelé fordítva az asztalon.

- Egyre többször mondta le a randit ilyen/olyan indokokkal, legtöbbször arra hivatkozva, hogy a haverjának kell segítenie.

- Annyira megritkult a szexuális együttlétek száma, hogy a vége felé szinte már nem is volt köztünk semmi.

- Amikor már éreztem, hogy kivel van viszonya a baráti körből, akkor rettentően zavarba jött, ha megemlítettem a lány nevét bármivel kapcsolatban és mindig terelni kezdett. A leggyanúsabb az volt, mikor ócsárolni kezdte nekem az illetőt, hogy mekkora r*banc, hogy csalja a férjét, akitől két gyereke is van.

jan. 21. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha írsz egy konkrét szituációt akár üzenetben, mi az amit esetlegesen túlreagáltál?
jan. 21. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!