Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, már többször csaltak meg?
Sziasztok, én egy 23f vagyok. Teljesen "átlagos", extrémebb hobbikkal.
A rövid sztori lényegében az, hogy 2x csaltak meg. Egy 4 éves kapcsolatom volt, és egy 1 éves. Mindkettejük azt a népcsoportot találta be akiket nem kedvelek (c type).
Erről naphosszat lehetne beszélni hogy milyen nézeteim vannak de a lényeg, hogy ez volt a második. Végsőkig kitartottam mellettük, minden téren megpróbáltam változni. Nem a szexnél bukott meg a dolog egyikőjüknél sem, és nem azért mert nem tetszettem nekik kinézetileg. Az egy éves kapcsolatom kifejezetten csak azért jött velem össze, mert úgy nézek ki mint az ideálja.
Rólam tényleg kinézetileg annyit tudni, hogy testépítek már évek óta. Nem átlagos a fizikumom, és nem átlagos gymgoer vagyok. Tényleg jól nézek ki. De ennek ellenére nem tűrte meg egyik sem hogy én naphosszat, akár heti 5-6x naponta akár 2 alkalmat lementem munka előtt vagy után edzeni.
Az egy éves kapcsolatomban iszonyúan féltékeny volt a hölgy, és erre rá hogy ő volt a legféltékenyebb mégis megcsalt. Egy sokkal gagyibb, nincstelenebb, undorítóbb emberrel aki még nem is magyar hanem külföldi C type.
Szóval, annak ellenére hogy kondizok... Sikeresen a stressz miatt leadtam 4 kilót az étvágytalanság miatt, és teljes egészében elvesztettem az életkedvemet és önbizalmamat. Pedig minden nap ha megyek valahova, megkérdezik hogy mit sportolok. Vagy pl benzinkúton is a hölgyek bókolgatnak. De annyira elcseszték nálam mentálisan ezt, hogy így is utáltam a testemet mert nekem sose volt elég semmi sem azon a téren, de most már átmegy sanyargatásba. Nulla az életkedvem de tényleg. Férfiként össze lettem törve, hogy azzal a típusú emberekkel voltam megcsalva akikre még felnézni sem lehet. (jó, lehet rám sem) de ha valaki volt a cipőmben biztos átérzi.
Szeretném pozitívan felfogni az egészet, hogy nem lett a kapcsolatokból pl gyerek. De tényleg, mindenem megvan. Kondizok, jó autó, jó motor, minden túra, sportprogramot támogatok s nagyon széleskörű az érdeklődésem egyéb témák iránt. Nem vetem meg az irodalmat, a könyveket (tipik kondi meathead felfogás, hogy biztos nem olvas közülük senki) de szeretem a filozófiát (sztoikus).
Mitévő legyek? Mit tegyek? Próbálom nyugtatni magamat hogy jó úton haladok, de ennek ellenére ezek az emlékek és traumák megmaradnak. Nagyon tudok bízni a másikban, de haladok arra hogy egy befásult, megsértett lélek legyek aki majd nem lesz képes befogadni senkit az életébe. A megközelíthetetlenségemről meg nem is beszélve, mert mindegyikük ezzel érvelt hogy én megközelíthetetlen vagyok testileg, és lelkileg is (kívülről).
Nem tudom, tényleg tanácstalan vagyok. Szeretem azt ami egy kapcsolattal jár, de ezek a csalódások túlságosan mélyek. Ha mondhatom, vannak olyan gondolataim az élettel kapcsolatban melyek véget vethetnek ennek. Szóval, nagyon jól el lettem rendezve lelkileg. :D
Mindig is egyedül éreztem magamat. Egész kibaxott életemben. Amióta az eszemet tudom... Nem tudom hogy tetszik-e ez nekem, vagy már csak megszoktam ezt, de egy dolgot tudok; a magány megváltoztat. Szarnak, keserűnek, dühösnek érzem magamat folyamatosan, s ez belülről felemészt engem.
A külsőm is képviseli azt, meg sem mondanád hogy szenvedek.
Miből? Tudod, amikor a self-esteem-ed már olyan alacsony hogy egyre
izmosabb vagy, testképzavarod van, mindenki förmedve néz rád...
Hát én is csodálkozom, hogy a magány mire képes.
Olyan magány van bennem, annyira alacsony az önbizalmam, hogy egy burokba költöztem. A legfélelmetesebb arculatomat mutatom mindenkinek, szteroidozok is, folyamatosan ideges vagyok. Azt tudom mondani, hogy nem fogok sokáig élni.
Szedd össze magad!
Nem benned volt a hiba, de legközelebb ismerkedésnél szűrd ki az ilyen retek nőket (egyrészt a megcsalás, másik hogy cigánnyal 🤢).
Találj örömet a hobbijaidban, ne ostorozd magad.
Plusz tanács; a szteroid okoz ilyen mentális zavart (elszigetelődés-agresszivitás), hagyd el egy időre legalább.
(38/N)
(majdnem) mindenkit megcsalnak!
Csak kevesen tudnak róla.
Nem mondom, hogy megertem a megcsalast, mert nem. Semmilyen helyzetben nem elfogadhato szerintem.
Viszont en voltam a masik oldalon. Elso parom akkor kezdett el edzeni, mikor osszejottunk. Egy ido utan mar az volt a randi, hogy lementem vele a terembe. Ha idot akartam tolteni vele, nekem is edzenem kellett, de legalabbis megvarnom, amig o letolja a napi ket orat. Mire szakitottunk, teljesen elegem lett a kondikbol es a kondisokbol is. Ha valaki, akinek ez volt a hobbija es komolyan is vette, elhivott randira, zsigerbol nemet mondtam. Olyat keress, aki hasonloan szemleli ezt a dolgot, mint te, massal nem fog mukodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!