Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már ilyen gondolatod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen gondolatod a feleségeddel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kicsit fura lesz, de nem hagy nyugodni a gondolat.

Több mint 20 éve vagyunk házasok.

Azt gondolom minden szokásos dolog rendben van, de lehet hogy mégsem.

Van egy kolleganője akivel 1-2 éve jó barátnők.

Ősszel találkoztam vele én is először.

Mostanában azt veszem észre hogy egyre többet emlegeti a csajt.

A nőn is azt veszem észre hogy egyre többet jár fel beszélgetni hozzánk is, amikor nem érte el telefonon engem hívogat hogy minden rendben van-e vele, mert nem éri el és tiszta ideg.

Valahogy nemtudom elengedni a gondolatot hogy lehet köztük valami?

Kicsit olyan mintha nyomulna a nő, teljes jótét lélek, sütit süt és áthozza, segít mindenben stb..

Évek óta együtt dolgoznak,de nem volt ennyire szoros a barátság.

Lehet hogy én gondolom túl de van egy ilyen gondolatom.

Szívesen meghallgatnám a véleményetek.

jan. 17. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Belenéznél a telefonomba és mehetnél haza anyádhoz.
jan. 17. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

"Belenéznél a telefonomba és mehetnél haza anyádhoz."

☝️👌

50/F

jan. 18. 14:50
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Van olyan, hogy ők maguk sem ismerik fel és nem tudják elfogadni, hogy "túl vannak a barátságon" , a nők tovább tudják magukat hitegetni, mert a szexuális oldala a leszbikus vonzalomnak kevésbé erős mint az érzelmi.(A fiúknál ez fordítva van sokszor.) Különösen igaz ez azokra a nőkre, akik nem tiniként fedezik fel ezt, hanem érett esetleg középkorú nőként. Sokszor házasság, gyerek kör "letudása" után. Van leszbikus ismerősöm, a fiúsabb kisugárzású, már több házas nő volt bele szerelmes mióta ismerem, volt aki elhagyta a férjét is miatta. A házas nőben is benne volt a hajlam, volt ilyen kalandja tiniként, de felnőttként ébredt rá a valódi identitására.
jan. 18. 20:21
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

11

Azigen. Sokan akkor se küldik haza, ha egy másik nő nunijába néz be. :D Persze a más helyzetével mindig könnyen dobálózunk, csak a sajátunkat nehéz megoldani.

Amúgy a telefon szerintem egy házasságban nem magántulajdon, és ha van erős gyanús akkor jogunk van megtudni az igazságot. Nyilván az nem normális, ha valaki napi szinten nézi a másik telefonját, mert az beteges.

jan. 19. 08:57
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

A telefon az email a postai level stb. Mind magamtulajdon!

Nem nezhetedeg mi van benne ha a feleseged nevere jott erkezett.

A hazassag nem azt jelenti h megazunsz EN lenni hanem h TI lesztek de kozben EN enaradok. Lehetnek titkaim, lehet maganbeszelgetesem lehet kulon szamlam lehet kulin barati korom es lehet kulon baratom.

Eleg beteges ha azt gondolod h hazassagban nincs magantulajdon.

jan. 19. 15:37
 16/21 anonim ***** válasza:
46%

Miert nem ultok le megbeszelni ezeket? Lehet nagy melepiben lenne reszed, es akar lehetne egy jo kis edesharmas is. :)

Sok parkapcsolat ott verzik el -foleg a hosszabbak - hogy az evek alatt falakat es titkokat epitenek fel, mert pl. szegyelik egymas elott elmondani.

Nalunk is voltak ilyenek. Egy nagy sokk utan az osszeset lebontottuk. Mar csak azt sajnaljuk, hogy nem tudtuk ezt korabban megbeszelni,mert sokkal jobb lett volna a kapcsolatunk.

Nagylevego, es este, mikor mindenki mar relax, leulni beszelgetni komoly dolgokrol. Aztan meselj. :)

jan. 21. 12:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy rád pályázik a nő a feleségeden keresztül.

Vagy csak egy pióca és nem lehet levakarni.

Azontúl az is lehet, hogy valóban segít a feleségednek, mert esetleg egészségügyi, vagy lelki problémája van, amit szégyell előtted.

Túlkombinálod, szerintem kérdezd meg!

jan. 21. 12:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem túlgondolod. de mi lenne, ha esetleg ezt a feleségeddel beszélnéd meg? Mi honnan tudjuk? Te ismered a párodat, elvileg.
jan. 22. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha 20 éve vele élsz, illene ismerned a nőt...
jan. 22. 16:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Egyre jobban látom hogy egy kibasz@tt kullancs a nő
jan. 22. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!