Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megfogja oldani a talalkozast...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogja oldani a talalkozast ha...?

Figyelt kérdés

Tob eves szeretok vagyunk, o elmegy masik munkahelyre, amibol adodik hogy nem tudunk talalkozni az eltero idobeosztas miatt.

Normalisan kerdeztem hogy akkor most mi lesz kettonkel. Azt mondta nem tudja még de megoldjuk majd.

Na szerintetek igy hogy nem egy parhonapos dologrol van szo, tenyleg elofordul hogy megoldja majd, vagy ennek itt vege csak még nem merte megmindani nekem?

dec. 19. 16:05
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pesten lakik, koltozni nem fog
dec. 19. 19:07
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Akkor is ez a válasz “okostojàs”, egy sima lyukért nem fog erőlködni. 🤡

dec. 20. 08:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Eddig hol oldottátok meg a mindennapi szexelést? Nála?
dec. 20. 08:49
 14/22 anonim ***** válasza:
Addig lehet megoldja, ha ritkán is, amíg nem talál a közelben másik odút.De ha talál, akkor neked off lesz.🤷
dec. 20. 10:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Azt mondod home officeban lesz, akkor mit izgulsz?
dec. 20. 11:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Felesege is home oficos
dec. 20. 16:41
 17/22 anonim ***** válasza:

Mindenki home office-os? Aztaaa...

Eddig hol oldottátok meg a mindennapi szexelést? Nála?

dec. 20. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Majd eljár home officeból "edzeni", aztán felugrik hozzád.

Szerinted, ha eddig minden nap dugtatok, a pasi lemond erről a kényelmes helyzetről?

Egyetlen esetben: ha a munkahelyváltás csak kamu és/vagy új szerető van a porondon.

dec. 20. 17:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Eddig 1 munkahelyen vagyunk es nalam oldottuk meg. De mint mondtam az idobeosztas miatt ez mar nem lesz lehetseges. Szerintem... de ez csak szerintem, nemtudom o hogy latja. Konkretumot nem kaptam tole hogy mit is varjak. Nem tudok semmit, azt se hogy gondolkodik vagy fejbe mar szakitott csak nem meri megmondani stb
dec. 20. 19:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Te ide retusált nő, mi a szöszért nem a pasit kérdezed? A feleség miatt? Húha! Na figyu, kédezd meg akármelyiküket erről! 😉 Ha nyomik a nő ad engedélyt. Így megy ez a netvilágban. A valosàg s cikibb mert leget csunyán fog beszélni. Vagy a pasast faggasd! Az itt lévő élő lexikon zsenik nem találják ki helyette, hogy 170km-re lesz kb 3, 3,5 óra az út, de egy dugaszolásra beugrik egy napra vagy kettőre. Remélen jó ötletnek véled!
dec. 20. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!