Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretővel hogy lehet éjszakát tölteni?
Miket mondtok, hogy lehet ezt hitelesen beadni? Barátokkal összejövünk este? Néha a szüleimnél szeretnék aludni? A legjobb barátomnak lelki gondjai vannak, átmegyek hozzá? (Akár megkérhetem hogy falazzon)
Vagy ez így esélytelen, csak akkor megy, ha olyan a munka, ami éjszaka is lehet?
A filléres ponyvákban meg szappanoperákban üzleti utat, más városban lévő konferenciát, vagy hasonlót szoktak hazudni. Nyilván csak akkor működik, ha olyan munkád van. Vagy neki van olyan munkája, hogy néha nem alszik otthon és akkor.
De nem érdemes hazudni, úgyis kiderül.
Két jó tanács,amit láttam negatív példaként a családban.
Szülőkre hivatkozás a párodból konstans utálatot vált ki és rombol mindent.
Legjobb barát lelki bajaira hivatkozás pedig valami titkolt meleg összejárást feltételez(het).Mert egyszer,kétszer átmész,de ha rendszeres,az már feltűnő, még ha falaz is a barát.
Unitesómnál, aki sosem bírt a farkával,mindkettő előfordult. Házasságnak annyi lett,a felesége kidobta,hányódott ide oda,végén az egyik szeretőjével jött össze, vele viszont évek óta élnek szépen,még gyerekük is van.
Én többnapos tanfolyamra szoktam menni,és a távolsáv miatt ott alszom,a szeretőm pedig eljön velem.
Vagy olyan is volt hogy síelni mentem "haverokkal" és oda elkísért.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!