Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretővel hogy lehet éjszakát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretővel hogy lehet éjszakát tölteni?

Figyelt kérdés

Miket mondtok, hogy lehet ezt hitelesen beadni? Barátokkal összejövünk este? Néha a szüleimnél szeretnék aludni? A legjobb barátomnak lelki gondjai vannak, átmegyek hozzá? (Akár megkérhetem hogy falazzon)

Vagy ez így esélytelen, csak akkor megy, ha olyan a munka, ami éjszaka is lehet?

dec. 7. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Ezek közül a legjobb baràtos verzió tűnik a legjobb ötletnek,plàne,ha tényleg falaz is...
dec. 7. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Megbeszéled a házastársaddal, hogy nyitott kapcsolatot szeretnél. Ha benne van, akkor felállítjátok a szabályokat és a megbeszélt keretek között szabadon szárnyaltok. Ha nem szeretne nyitott kapcsolatot, akkor pedig megtiszteled azzal, hogy nem hazudozol neki össze-vissza, nem csapod be és nem nézed hülyének. Ha ez azzal jár, hogy véget ér a kapcsolatotok, akkor ez van.
dec. 7. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Normálisan, de ki fog derülni. :)
dec. 7. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

A filléres ponyvákban meg szappanoperákban üzleti utat, más városban lévő konferenciát, vagy hasonlót szoktak hazudni. Nyilván csak akkor működik, ha olyan munkád van. Vagy neki van olyan munkája, hogy néha nem alszik otthon és akkor.

De nem érdemes hazudni, úgyis kiderül.

dec. 7. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Kérd el az asszonytól vagy a férjétől. Biztos odaadja mikor elkéred 😉
dec. 7. 23:39
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Sokat kell gyakorolni
dec. 8. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Két jó tanács,amit láttam negatív példaként a családban.

Szülőkre hivatkozás a párodból konstans utálatot vált ki és rombol mindent.

Legjobb barát lelki bajaira hivatkozás pedig valami titkolt meleg összejárást feltételez(het).Mert egyszer,kétszer átmész,de ha rendszeres,az már feltűnő, még ha falaz is a barát.

Unitesómnál, aki sosem bírt a farkával,mindkettő előfordult. Házasságnak annyi lett,a felesége kidobta,hányódott ide oda,végén az egyik szeretőjével jött össze, vele viszont évek óta élnek szépen,még gyerekük is van.

dec. 8. 06:22
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Én többnapos tanfolyamra szoktam menni,és a távolsáv miatt ott alszom,a szeretőm pedig eljön velem.

Vagy olyan is volt hogy síelni mentem "haverokkal" és oda elkísért.🙂

dec. 8. 08:26
 9/11 anonim ***** válasza:
26%
Ügyesen
dec. 8. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a párodat, hogy ő hogyan szokta megoldani!
dec. 8. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!