Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha terhesen kapnál egy olyan üzenetet , ahol a férjed azt mondja: minden nap tudunk beszélni amíg a feleségem a kórházban van a megszületett gyerekkel . Mit tennél?
Figyelt kérdés
A szerető küldte el nekem ezt…dec. 7. 14:36
1/9 anonim válasza:
Továbbítanám a férjemnek az üzenetet, hogy bezáruljon a kör... ebben a helyzetben meg kell próbálni a lehetőségekhez képest letisztázni a helyzetet, nem adni lehetőséget a további hazudozásra.
3/9 anonim válasza:
Nyilván a pasi azonnal húzzon el, és kész..
4/9 anonim válasza:
Kiraknám az utcáa a ruháit és lecserélném a zárat. Legszivesebben a gyereket is odaadnám szenvedjen vele ő 20 évig. Csak ezt ugye meg egy anya nem tudná megtenni soha, csak az apák.
De mások amiket tesznek megcsalások alatt: kiraknak idilli családi fotókat a face-re.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy valamit megtanultam . Minnel több az idilli poszt a családról, annál nagyobb a baj otthon
dec. 7. 16:36
6/9 anonim válasza:
A férjed hűségét nem a terhesség utolsó hónapjában vesztetted el. Ha előtte "jóllakottan" tartod most nem lenne gondod. Be mered vallani heti hányszor voltál együtt vele? vagy vetted kézbe a farkát fogmosás/mosogatás/akármi közben ha neked épp nem kellett?
7/9 anonim válasza:
"vagy vetted kézbe a farkát fogmosás/mosogatás/akármi közben ha neked épp nem kellett?"
????? Nem is tudtam, hogy a szex valami kötelező szolgáltatás a nő részéről, hogy még mosogatás közben is ki kell elégítenie, kötelezően, a pasiját... vagy ezt hogy gondoltad?
8/9 anonim válasza:
#7 Ha te szolgáltatásként gondolsz rá az a te kapcsolatodat minősíti.
9/9 anonim válasza:
Én mondjuk hetente többször vettem kézbe, szájba,lábam közé az ex férjem farkát, aztán mégis többször megcsalt. Akit hajt a vére, annak ez teljesen mindegy.
Amugy is lehet elválni mielott félreba..ol, úgy lenne korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!